Jump to content

Recommended Posts

Posted
Průměr 47,5mm, ruční nátah - modifikace kalibru Unitas. Jak se vám líbí? ;)

ze se s vroubkama roztrh pytel;-)

to frezkovani pod vterinovkou je schvalne, nebo je to jenom intereference na fotce?

Posted
to frezkovani pod vterinovkou je schvalne, nebo je to jenom intereference na fotce?

Interference to nejsou, stačí jen zvětšit, jinak hodinky se mi líbí, správná velikost, nový trend Longines s dekorovanými číselníky mi nevadí a hodinky, které mají modřené ručičky přímo miluji.

Posted

Já bych vzal jednoznačně Longines ;) Myslím si, že to jsou jedny z těch hodinek co vypadají dobře u trička s límečkem stejně jako u obleku...

Posted (edited)
Monumentální, jsi štastným majitelem ?

Sibirnayo, ty je opravdu vlastníš?

hosi, nevlastnim, to jsou strycovy, ja sel do tech railmasteru. nejsem moc na ty radoby historicky cislice...

Edited by sibirnaya
Posted

Tie Longines su uplne uzasne. Uzasny dizajn. Modre rucicky ma tiez beru, takze nemam nic co by som im vytkol. Myslim, ze sa Longines vybrali spravnou cestou.

Posted

Ten virtuální katalog vypadá moc pěkně.

Posted

Slint, slint. Náádherný kousek. Longines se mi vždy líbily a tyhle jsou fakt moc povedené. Mimostředná vteřinovka a modřené ručky jsou fakt super kombinace.

Posted

Ja je videl v realu (palac Flora, aneb unyla neprijemna prodavacka) a nakonec jsem zvolil Omega. Pro me oko bylo o zdibicek lepsi zpracovani u Railmasteru. Ale klidne bych mel oboje! :smile_anim: