Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj... vloni touto dobou jsem byl čerstvý šťastný majitel Pam 312 a byl jsem fakt spokojený... jenže postupem času jsem přešel celkově na menší hodinky a 312ky jsem prodal s tím, že mě sou prostě velký a vypadá to i blbě... 

jenže...

Pam mě ne a ne pustit, takže jsem teď koupil Radiomiry 380, které jsou sice velké, ale jsou oproti 312kam nízké... otázka tedy je, existují nějaké Luminory, které jsou nižší než 312 a zároveň mají inhouse??

napadly mě 510?? možná 392 ve 42mm jsou nižší??

Díky za rady...

Odesláno

No a to je prave ono... 392 je pouzdro 1950 a jsou nižší.... Co ty 510? Nevíte jak jsou na tom?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

510 mám, zápěstí 17,5 a je to teda na hraně...úplně jsem si ještě nezvyknul...ale je fakt, ze jsem do ted nosil duby a ty jsou extrémně pohodlný...

Odesláno

Prave taky nosím Suby a kvůli nim jsem vlastně produkty 312ky.... Odkud jsi? Byl bys ochotny se potkat s ukázat ty 510?

Odesláno

No tak ono to bude v z

No a to je prave ono... 392 je pouzdro 1950 a jsou nižší.... Co ty 510? Nevíte jak jsou na tom?

No tak ono to bude asi v závislosti na velikosti pouzdra 44, 42mm a hlavně na kalibru, podle jeho velikosti, resp. výšky bude vysoké i pouzdro.

Odesláno

Tak jsem ozkousel klasický Luminor pouzdro a asi je rozhodnuto.... 510ky... Jen se bojim ručního natahu přes ochranu korunky... Jaky to je? Z dlouhodobyho hlediska?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...