Návštěvník Snow Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 H. MOSER & CIE. ? Endeavour Dual Time Special Edition zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2014/09/h-moser-cie-endeavour-dual-time-special.html
Daemonultimate Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Jako vždy, od doby co jsem měl možnost pár kousků této značky osahat v reálu, se mi opravdu líběj. Jak zpracováním, tak designem.
Honza.manta Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Kdyby h chtěl oblekovky, tak by měly vypadat nějak takhle a pohled na strojek je lahůdka.
Prorok Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Člověk si myslí, že viděl všechny možné barevné kombinace a stejně mě vždy překvapí něco nového a neotřelého. Tyto jsou opravdu zajímavé a nádherné. A strojek? To je velké aaaach....
cigi Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 (upraveno) Vidíte někdo AM/PM indicator ? Píšou o něm ve specifikacích. Bez něj je to kýčovitá ozdůbka pro zbohatlé dětinské zákazníky nějakého genghemlifestylebutiku v dalekém hongkongu, jejíž jediným specifikem je antracit ciferník - fakt bomba, co ?S ním je to další barevná kombinace atd viz výše ...... Zdá se, že barvy ciferníků je současný hit marketingových mágů - už i prim na to chce najet. Upraveno 14. října 2014 uživatelem cigi
Dantechno Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 (upraveno) uprostred rucek? Edit: ne to je blbost... Ale driv ho meli pod indexem 12. Upraveno 14. října 2014 uživatelem Dantechno
cigi Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Taky tam čumim co mám sílu, ale, můžu si voči vykoukat, nevidím ho , asi to bude jen pro znalce - ti skuteční se ovšem řídí odborným odhadem.
Daemonultimate Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 (upraveno) Už jsem to taky v telefonu přelouskal a taky ji nevidim. Pro mně ji tam mohli fláknout místo vteřinky. Upraveno 14. října 2014 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se