Lunochod Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 (upraveno) Mě to jde vyplnit a pak uložit najednou. Viz skrýn. Upraveno 17. dubna 2015 uživatelem Lunochod
McStinger Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 Ja kdyz jdu do People a dam +, tak se mi nahore ukaze ctverecek Add photo a pod tim+ Name+ Phone+ EmailatdAle rozhodne nemuzu vyplnit vsechno najednou a ulozit jen jednou. Jde to jen po polozkach, tudiz jmeno - ulozit. Cislo - ulozit... To iba klávesnica prekryje ostatné polia a samozrejme ponúka ihneď aj Save, aby si mohol kedykoľvek uložiť a nemusel hľadať Save niekde v menu
Josef01 Odesláno 17. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 Přesně tak, Save je tam pořád, nechápu co má Baldic za telefon nebo OS.
Baldic Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 Zas ze me nedelejte blba. Kdyz rikam, ze mne to tahle nejde, tak nejde. Nic neni zakryteho klavesnici.
Baldic Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 (upraveno) Kliknu na People: Kliknu na Name:(neni moznost zadat zadne cislo)a nasledne musim kliknout na Phone Upraveno 17. dubna 2015 uživatelem Baldic
Lunochod Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 No pokud máš aktuální verzi systému tj. 8.10.14226.359, tak problém bude myslím v tom, že vytváříš kontakt pod něčím jiným jak hotmailem...
McStinger Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 No pokud máš aktuální verzi systému tj. 8.10.14226.359, tak problém bude myslím v tom, že vytváříš kontakt pod něčím jiným jak hotmailem... Ja mám v mobile aj Live, aj Exchange, aj Gmail a do všetkých týchto účtov ide kontakt pridať rovnako, tzn. v pohode bez medzikrokov, tak ako má screenshoty Lunochod. Baldic, zbytočne sa zlostíš, nikto z teba blbca nerobí. Keď editujem kontakt, tak obrazovka naozaj vyzerá tak, že nemáš inú možnosť než Save, kvôli vysunutej klávesnici. Screenshoty sa mi robiť nechce.
Lunochod Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 Tak to bude verzí systému co máš za telefon a verzi OS ?
Josef01 Odesláno 18. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Vše jde vkládat bez používání Save, jedině v kolonce Jméno lze po stisknutí + se objeví celé podmenu, kde lze vypnit další řadu údaju a po vyplnění je potřeba kliknout na odšktávátko pro uložení údajů a přechodu do hlavního menu. Samozřejmě pokud chce člověk jen jméno, nepotřebuje ani otevírat toto menu. Celé menu je v češtině, ale to záleží na uživateli. Výše uvedené menu mám jiné.
McStinger Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 ...hm, ale stejně musíš znovu kliknout, abys rozbalil celé menu pro zadávání údajů. Zůstanu zatím u jabka. Naozaj nikam nemusíš znovu kliknúť. Do poľa Meno napíšeš Fero Jašterica, do poľa Telefón číslo a uložíš. Skutočne netuším, čo je na tom zložitého, priemerne cvičená opica to zvládne cca za 8 sekúnd. Ďalšie položky rozklikávaš, až ak potrebuješ pridať ku kontaktu detaily. To je podľa mňa v poriadku. Neviem si predstaviť, že by všetky dostupné polia boli v jednom dlhom zozname. By sa človek uscrolloval na smrť. To tu vyzerá, že všetci používatelia telefónov nič iné na mobile nerobia, iba celý deň ukladajú kontakty a vyplňujú ku nim ich rodokmeň.
Josef01 Odesláno 18. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Bedjasson: Já tam neklikám, kontakty přidávám v telefonu opravdu jednou za čas, protože většinu importuju z vizitek rovnou do Google. Platit jen za software 18 tis. (za iOS) prostě nehodlám.
McStinger Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 ...klid, kucii. Já jsem se v přechodu z win. mobile měl doma k testu HTC desire a iPh4. No a právě ta rychlost=minimum kliků do podhoubí ovládání u apple mne zlomila k iPh. Pro moji netrpělivou povahu dobré, no. Toť vše. Já fandím i Windows Mob. Konkurence je prospěšná všem. Jen mne štvou ty kecy o ceně jablek atd...to je IMHO nízké, Josefe, co? Každý ať si používá k souloži s prsty co chce....a dát 18k za software, Josefe, je taky IMHO mimo. Žádný telefon mi nevydržel tak dlouho jako iPH4 (4,5 let) a ještě jej pár let bude užívat dcerka. To je za mne v tomto vláknu vše a už budu zase jen číst...těším se na win10. Ja som kľudný. Deď si môj príspevok prečítaš kľudným hlasom, nezaznamenáš ani náznak rozrušenia
Josef01 Odesláno 18. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Pokud se ti zdá cena 24 tis. za telefon nízká, kde HW tvoří cca 5 tis., pak máme každý jiné vidění cenotvorby a je zcela v nepoměru k notebooku MacBook Air 11" nebo iPad Air. Mám druhý telefon podstatně dražší už 6 let a funguje stále bezproblému a vypadá pořád stejně jako na začátku.Nový iOS už nebude pro IP 4S už dostupný a bude potřeba akcionářům zase "nasypat zrní".
Josef01 Odesláno 18. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Věci které používám jsou většinou drahé, ale vidím za nimi obrovskou přidanou hodnotu, kterou bohužel v hliníkové pixle zavené iPhone prostě nevidím.
Baldic Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Naozaj nikam To tu vyzerá, že všetci používatelia telefónov nič iné na mobile nerobia, iba celý deň ukladajú kontakty a vyplňujú ku nim ich rodokmeň.Nezlob se na me, ale tohle uplne stejne tvrzeni, jako fanaticke vykriky iOvci. Jisteze nikdo z nas neukladame neustale kontakty. Nicmene volat, psat sms/emaily/ruzna IM, byt pripojen na internet, to umeji uplne vsechny telefony. Jde spis o to, jak se s tim vyporadavaji. Ja jsem zde ukazal, ze vytaceni je ve WP horsi nez kdekoli jinde. Ukladani kontaktu je, alespon v mem pripade a tezko rict proc, opet horsi nez kdekoli jinde.Mne proste prislo vhodne narusit zdejsi opevne ody. Nerikam, ze WP jsou spatny system, ale rozhodne to neni takovy ideal, jak se to tu mnozi snazite prezentovat.
McStinger Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Nezlob se na me, ale tohle uplne stejne tvrzeni, jako fanaticke vykriky iOvci. Jisteze nikdo z nas neukladame neustale kontakty. Nicmene volat, psat sms/emaily/ruzna IM, byt pripojen na internet, to umeji uplne vsechny telefony. Jde spis o to, jak se s tim vyporadavaji. Ja jsem zde ukazal, ze vytaceni je ve WP horsi nez kdekoli jinde. Ukladani kontaktu je, alespon v mem pripade a tezko rict proc, opet horsi nez kdekoli jinde.Mne proste prislo vhodne narusit zdejsi opevne ody. Nerikam, ze WP jsou spatny system, ale rozhodne to neni takovy ideal, jak se to tu mnozi snazite prezentovat. Ale nie, žiadne fanatické výkriky. Len mi to pripadalo, že sa z voloviny robí aféra. Jednoducho ten telefón používam a veci ktoré si uvádzal (zbytočné kliky) mi nesedeli, keďže sa mi telefón chová úplne inak. Rovnako chápem, že niekomu čosi vyhovuje a inému nie. Telefón je obyčajný otravný krám, do ktorého natesnať rozumné ovládanie tak, aby vyhovovalo všetkým, je prakticky nemožné. Sami robíme vývoj aplikácií pre mobily a značnú časť vývoja trávime debatami o ovládaní. A vždy sú to kompromisy, kedy vlastne nikto nie je spokojný a má pocit, že sa to malo urobiť inak.
Liqid Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Nevěděl by někdo, jak dostat SMS z telefonu, kde nefunguje dotyk?
McStinger Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Nevěděl by někdo, jak dostat SMS z telefonu, kde nefunguje dotyk? U Lumie sa mi objavila podivná chyba. Náhodne prestane fungovať touch screen. Niekedy pomôže jeden reštart HW tlačidlami, niekedy veľa. Včera som sa na diaľnici 200 km zabával reštartovaním telefónu, až sa chytil. Už bol na servise, voľačo vymenili a začal to robiť zase.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se