tomashrdla Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Tak jsem včera brouzdal v sekci čínské hodinky a narazil jsem na sea gull army watch a řekl jsem si že jedny zkusím. Tak jsem je dnes koupil a přidávám pár fotek, kdo se chce kouknout. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 na těch prvních dvou fotkách je kromě hodinek čínský pas?
tomashrdla Odesláno 17. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Ne to je moje pracovní knížka. Přesneji "alien employment permit". Myslel jsem že to bude zajímavý podklad.
Frostie Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Ne to je moje pracovní knížka. Přesneji "alien employment permit". Myslel jsem že to bude zajímavý podklad.jj, to zcela jistě. Mně to právě v dobrém zaujalo a podklad je to asi ten nejlepší možný
Honza.manta Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Nějak mi to připomíná Hamiltony, ale ošklivé nejsou. Jaká je vodotěsnost? A jestli to není tajné, kolik stály?
Georgeisin Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Čím větší tank, tím více army. Vypadají však pěkně.
Daemonultimate Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Vodotěsnost nebude žádnej zázrak, ale kde není očekávání, není zklamání. Takhle si představuju hodinky co maj pěknej military look a vzhledem k ceně Ti blahopřeju k rozhodně zajímavejm hodinkám. Tak ať sloužej
McStinger Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Žiadna iná vec na dienkach nevzbudzuje toľko pozornosti, ako tento nešťastný tančík.
villain83 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Sakra,ty cinsky hodinky se tady nejako rozmahaj,to jsou ty,co mel Zmizik,ne?Docela by me zajimala presnost tohohle strojku.
tomashrdla Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Nějak mi to připomíná Hamiltony, ale ošklivé nejsou. Jaká je vodotěsnost? A jestli to není tajné, kolik stály?Vodotěsnost je 50M dle výrobce, a nedoporučuje se plavání s hodinkami takže tak max sprcha. Normální cena v Čín? je 1580RMB což je 5560CZK. Já je kupoval za 1180RMB.
tomashrdla Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Vodotěsnost nebude žádnej zázrak, ale kde není očekávání, není zklamání. Takhle si představuju hodinky co maj pěknej military look a vzhledem k ceně Ti blahopřeju k rozhodně zajímavejm hodinkám. Tak ať sloužej Kupoval jsem je jako hodinky do lesa a na akce atd. Takže věřím že účel splní. Díky. Žiadna iná vec na dienkach nevzbudzuje toľko pozornosti, ako tento nešťastný tančík. Copak tank ale ta hvězda, bohužel už jsem nesehnal tu druhou verzi, kde je červená hvězda na cifru. Sakra,ty cinsky hodinky se tady nejako rozmahaj,to jsou ty,co mel Zmizik,ne?Docela by me zajimala presnost tohohle strojku.Přesnost se pokusíme změřit, pak napíšu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se