Wrch Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Fajn napadite fotky. Jeden tip k nastaveni fotaku - pokud muzes, nastav nizsi ISO a delsi cas, fotky budou min sumet. U takovych kompozic je to bez problemu, figurky se vetsinou moc nehybou. Jsem rád, že se líbí :-) Mockrát děkuji. Ten šum a neostrost mně taky dost vadí. Fotím IPhonem. Příště zkusím použít rodinný foťák. Díky za tip.
Wrch Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Wrchu, jakpak jsou stary?...rok 1977 nebo 1978 ještě jsem to nezjišťoval přesněji (papíry nemám).
vendaf Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Skvělé fotky nádherných hodinek. Jen tak dál...
Wrch Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 moc pekne. nadcasovy vzhled....Díky. Přesně to si také myslím. Až na pár hvězdných výjimek jsem si na vinatge hodinky nikdy moc nepotrpěl, ale tyto mě úplně dostaly a byly ještě dostupné. Právě i tou nadčasovostí, jak píšeš. Jednoduchost, čistota... jsem z nich opravdu nadšen. Myslím, že hodně také dělá dobrý stav čísleníku a ručiček.
Wrch Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Skvělé fotky nádherných hodinek. Jen tak dál...Díky moc
Kid_A Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) Díky. Přesně to si také myslím. Až na pár hvězdných výjimek jsem si na vinatge hodinky nikdy moc nepotrpěl, ale tyto mě úplně dostaly a byly ještě dostupné. Právě i tou nadčasovostí, jak píšeš. Jednoduchost, čistota... jsem z nich opravdu nadšen. Myslím, že hodně také dělá dobrý stav čísleníku a ručiček. souhlas. mozna bych je snesl i na oyster braceletu misto jubilee... kazdopadne nedavno jsem tu prenechal jedny vintage datejust a zpetne musim rict, ze charisma mely a stale maji obrovske....(foto si pujcuji od Locqueho - je to mistr fotky) Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem Kid_A
Wrch Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) souhlas. mozna bych je snesl i na oyster braceletu misto jubilee... kazdopadne nedavno jsem tu prenechal jedny vintage datejust a zpetne musim rict, ze charisma mely a stale maji obrovske....(foto si pujcuji od Locqueho - je to mistr fotky) To je krásná fotka a ty hodinky jsou opravdu super! Není Ti po nich smutno? Jejich černý číselník v kombinaci se žlutým zlatem vypadá perfektně. Elegance, krása... Nad výměnou tahu jsem také přemýšlel. Nakonec mi ale k těmto vintage lépe sedí Jubilee. Přijde mi, že Oyster barcelet hodinky posouvá již k více modernímu vzezření. Ale kdo ví, chtěl bych to někdy vidět v reálů... Nutno dodat, že Jubilee se mi velice dobře nosí, vskutku pohodlný to tah :-) btw: vezmu-li v úvahu ročník těch, které jsi prodával, tak se musím opět opakovat - ach ta nadčasovost Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem Wrch
sibirnaya Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 nech to na jubilee, oyster je proti tomu chudej pribuznej..
semi001 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 nech to na jubilee, oyster je proti tomu chudej pribuznej..100% souhlas...
Wrch Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Mimochodem, kdyby se někomu doma "válela" přezka k Jubilee v dobré kondici, asi bych měl zájem... Na té mé se čas již neopravitelně a nehezky podepsal...
Wrch Odesláno 12. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2015 I belive Mišo , but I'm really glad that you sold them... I love it! Btw: You bought Patek Philippe? Take care ;-)
mi3 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 You lucky !!! Now i'm searching for something nice like that one Well, the patek story almost happened . I went to Berlin to pick up the watch.But then i was suddenly illuminated and i realized i will not wear 230K on me wrist. ( only a RLX DD ) Better chose is to have 3 - 4 TOP RLX to chose from So man..... enjoy your 16000
Wrch Odesláno 4. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2015 (upraveno) "May the 4th Be With You" ...Právě jsem se dozvěděl, že dnes je mezinárodní den Star Wars Upraveno 4. května 2015 uživatelem Wrch
Wrch Odesláno 23. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2015 (upraveno) Čas dát si pauzu Upraveno 23. května 2015 uživatelem Wrch
mlsoun1 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Pěkná fotka Michale.Pohled na tu lupu přímo žeru a černobílá fotka nemá chybu.
Wrch Odesláno 23. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Pěkná fotka Michale.Pohled na tu lupu přímo žeru a černobílá fotka nemá chybu.Děkuji Marceli. Jo, kyklop lupička je skvělá Co Ty? Jakpak užíváš Nautilky?
mlsoun1 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Není za co přeci S Nautilkami jsem spokojen(i když jsem je málem vyměnil),za rybky.Ta chrononemoc je taková svině
Wrch Odesláno 23. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2015 (upraveno) Není za co přeci S Nautilkami jsem spokojen(i když jsem je málem vyměnil),za rybky.Ta chrononemoc je taková svině Naprostej souhlas :-D Já měl onehdy také STRAŠNÉ nutkání rozšířit sbírku, ale nakonec jsem to "ustál". Nejsem si však jist, zda jsem se tomu neměl raději poddat - když se totiž prodaly krásky, nad kterými jsem přemýšlel, dostihl mě jakýsi smutek... a i když si na ně teď vzpomenu, tak div že se Znáš to - kdo zaváhá... Btw: Mám mezeru ve svém chronovzdělání - "Rybky" jsou které? Upraveno 23. května 2015 uživatelem Wrch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se