Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě se ty fotky,samozřejmě i hodinky líbí ;) .A rád navštěvuji Tvé vlákno :angel:

Ahoj Marceli, rád Tě po delší době "vidím"  :)  Děkuji moc. Doufám, že fotky budou stále lepší a lepší. Jinak s hodinkami jsem se perfektně sžil... Dokonce si nyní připadám uspokojený a prodejní vlákno navštěvuji jen sporadicky a ze zvědavosti (kdoví, jak dlouho mi to vydrží). A co Ty, jak užíváš Nautilky? Kamarád, který je má, mi je ukazoval "live" a jsou opravdu parádní... 

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes na mě dýchly Vánoce...  :newyear:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

I see, the new home suits them nicely. ;)  enjoy !

b.t.v. yesterday i was at potrafena husa on narodni. An there was siting a guy with this one !!!

And i was smashing me head why i let them GO! They look so classy and elegant on wrist. ;)

true RLX beauty  

Odesláno (upraveno)

Super stojan ;-)

Děkuji kamaráde, vždyť Ti pořád říkám, kolik mám poslední dobou práce  :lol2:

Upraveno uživatelem Wrch
Odesláno

Jsem rád Michale,že jsi se s nimi tak zžil.To máme stejné.Nautily mne moc baví a hodinkově jsem prozatímě ukojen :angel: Nosí se výtečně,velikost sedí a to hlavní,nemám problém je vzít k jakémukoliv oblečení.Tedy k fraku asi né,ale i tak Ti mohu říct,že dosti upoutávám pozornost.

Odesláno (upraveno)

Jsem rád Michale,že jsi se s nimi tak zžil.To máme stejné.Nautily mne moc baví a hodinkově jsem prozatímě ukojen :angel: Nosí se výtečně,velikost sedí a to hlavní,nemám problém je vzít k jakémukoliv oblečení.Tedy k fraku asi né,ale i tak Ti mohu říct,že dosti upoutávám pozornost.

Děkuji moc. Jo, jsem z nich opravdu nadšený. Omegy od té doby na ruce ani jednou... až je mi jich občas líto, ale stejně vždy sáhnu po Rolbách, ale to bude možná i ročním obdobím - pořád košile, sako... a to, jak Datejustky sedí pod rukávem košile v kombinaci s pohodlností, vskutku návykové... V létě zas budu nosit "ASI" víc Omegy. To s těma Nautilama je perfektní. Mimochodem je to náhoda, protože než jsem si četl tento koment od Tebe, zrovna jsem Ti psal ve Fotogalerii... :-)

P.S. Kamarád je má (Nautily) a vždy mu výborně doprovodily jakékoli oblečení. Opravdu krásné. Přijde mi, že naživo ještě více než na fotkách. A ta vrtulka...   :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Wrch
Odesláno

Není za co Michale.Už jsem Ti chtěl napsat dávno.Všiml jsem si,že jsme psali zároveň.I to se někdy stává.Dá se říct,že již jiné hodinky nenosím.V týdnu jsem ale oprášil Mováda.

Datejusty jsou taky šik,ale ta vrtulka jim prostě chybí ;)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mají v sobě velkou sílu! I Darth Vader po nich touží...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...