VS Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 Neměla ta otázka znít : Opravdu mi stačí jen čtvery cibule ? Nepotřebuji jich náhodou víc ??? Kolik je optimální počet?
VS Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 Neměla ta otázka znít : Opravdu mi stačí jen čtvery cibule ? Nepotřebuji jich náhodou víc ??? Kolik je optimální počet?
Petr28 Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Odesláno 28. června 2007 Zkuste napsat tady tomu chlapikovi z Ukrajiny. http://cgi.ebay.com/MOLNIJA-RARE-VINTAGE-P...1QQcmdZViewItem Jeste mam dotaz. 3602 ma u setrvačky normálně vakl? Ty dve rubinový ložiska maj diry ze v nich osičcka pěkně vaklá. To je normál. Nějaký protinárazový opatření nebo následek nárazu . Jdou totiž i přesto přesně. +20s denně.
rmx Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Jak " vaklá ", setrvačka může mít pouze nepatrnou výškovou - axiální vůli.
Petr28 Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Jak " vaklá ", setrvačka může mít pouze nepatrnou výškovou - axiální vůli. No, kdyz ji pozoruju pri chodu, tak vubec nema presnou stalou polohu. Kdyz se ji lehce dotknu, tak nedrzi ani axialne, ani radialne. Proste tam planda. Diry v loziskach jsou tak 1,5x vetsi nez prumer osicky. Ja si taky myslel, ze to je nejaky vybouchany, ale jdou presne, to me zarazi. A jak se to stalo nemam paru, jsem prvni majitel a nenabehaly ani 1/2 roku v kuse. Hold asi uz z vyroby.
VS Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Odesláno 30. června 2007 No, kdyz ji pozoruju pri chodu, tak vubec nema presnou stalou polohu. Kdyz se ji lehce dotknu, tak nedrzi ani axialne, ani radialne. Proste tam planda. Diry v loziskach jsou tak 1,5x vetsi nez prumer osicky. Ja si taky myslel, ze to je nejaky vybouchany, ale jdou presne, to me zarazi. A jak se to stalo nemam paru, jsem prvni majitel a nenabehaly ani 1/2 roku v kuse. Hold asi uz z vyroby. vývojový typ s magnetickými ložisky
kopferkingel Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 Ahoj lidičky, nerad bych obtěžoval, ale vypadá to, že jsem se tak trošku zbláznil do kapesních hodinek (úchylka z dětství) a došlo to až tak daleko, že s sebou běžně nosím kapesní Molnije i v běžném "provozu". Neměl by někdo z Vás nějaké na prodej?
NIGHTinGALE Odesláno 13. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2007 Ahoj lidičky, nerad bych obtěžoval, ale vypadá to, že jsem se tak trošku zbláznil do kapesních hodinek (úchylka z dětství) a došlo to až tak daleko, že s sebou běžně nosím kapesní Molnije i v běžném "provozu". Neměl by někdo z Vás nějaké na prodej? No, člen VS má čtvery, pokud se nepletu
VS Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 No, člen VS má čtvery, pokud se nepletu Máš rozum? Zatím nejsou na prodej.
kopferkingel Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 No, člen VS má čtvery, pokud se nepletu Jo to vím. Bohužel jsem přišel příliš pozdě Už to asi tak bude, že se ze mě stal Molnijář. Tak kdyby náhodou někdo něco....tak víte na koho se obrátit.
vor Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 4 VS: Moc velká krabička na 4 kousky, chtělo by to doplnit.
NIGHTinGALE Odesláno 18. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2007 To VS: Tak to je luxusní krabička. Sluší jim to tam
anton Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Od minulého týdne mám ty s tím krémovým ciferníkem,v perfektním stavu,jsou nádherné.Seřídil jsem je na+20vt.za den,lépe to nedokážu-ramínko jde hodně ztuha.V tom Antiku jsem dlouho váhal,ještě že jsem je tam nenechal....
VS Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 4 VS: Moc velká krabička na 4 kousky, chtělo by to doplnit. Doplněno. A co fčil?
VS Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 To VS: Tak to je luxusní krabička. Sluší jim to tam Ten molitan je dočasný. Modrý samet už se připravuje
vor Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Doplněno. A co fčil? Pěkně! To už je lepší. Ty vlevo dole jsou jaký?
VS Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Pěkně! To už je lepší. Ty vlevo dole jsou jaký? Royal London. Ještě v záruce. Jediné nové.
NIGHTinGALE Odesláno 18. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Mám dojem, že potřebuješ akutně novou krabičku Jo, nevím, jestli je to pravda, ale říkal mi majitel Inter Watch, že z Molnií budou brzy sběratelsky cenné kusy. Prý to výrobce brzy zabalí (nebo už zabalil). Ale možná jsem ho jen špatně pochopil...
VS Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 Mám dojem, že potřebuješ akutně novou krabičku Taky mám ten dojem? Do září to musím vydržet. Můj osobní truhlář má prázdniny a kováře neriskuju, ten má nekonečné dodací lhůty.
Filipes Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 zkrátka jedny přebejvaj, ty s těma vlkama v lese vzadu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se