Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zkuste napsat tady tomu chlapikovi z Ukrajiny.

http://cgi.ebay.com/MOLNIJA-RARE-VINTAGE-P...1QQcmdZViewItem

Jeste mam dotaz. 3602 ma u setrvačky normálně vakl? Ty dve rubinový ložiska maj diry ze v nich osičcka pěkně vaklá. To je normál. Nějaký protinárazový opatření nebo následek nárazu :). Jdou totiž i přesto přesně. +20s denně.

Odesláno
Jak " vaklá ", setrvačka může mít pouze nepatrnou výškovou - axiální vůli.

No, kdyz ji pozoruju pri chodu, tak vubec nema presnou stalou polohu. Kdyz se ji lehce dotknu, tak nedrzi ani axialne, ani radialne. Proste tam planda. Diry v loziskach jsou tak 1,5x vetsi nez prumer osicky. Ja si taky myslel, ze to je nejaky vybouchany, ale jdou presne, to me zarazi. A jak se to stalo nemam paru, jsem prvni majitel a nenabehaly ani 1/2 roku v kuse. Hold asi uz z vyroby.

Odesláno
No, kdyz ji pozoruju pri chodu, tak vubec nema presnou stalou polohu. Kdyz se ji lehce dotknu, tak nedrzi ani axialne, ani radialne. Proste tam planda. Diry v loziskach jsou tak 1,5x vetsi nez prumer osicky. Ja si taky myslel, ze to je nejaky vybouchany, ale jdou presne, to me zarazi. A jak se to stalo nemam paru, jsem prvni majitel a nenabehaly ani 1/2 roku v kuse. Hold asi uz z vyroby.

vývojový typ s magnetickými ložisky :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj lidičky, nerad bych obtěžoval, ale vypadá to, že jsem se tak trošku zbláznil do kapesních hodinek (úchylka z dětství) a došlo to až tak daleko, že s sebou běžně nosím kapesní Molnije i v běžném "provozu". Neměl by někdo z Vás nějaké na prodej? ;)

Odesláno
Ahoj lidičky, nerad bych obtěžoval, ale vypadá to, že jsem se tak trošku zbláznil do kapesních hodinek (úchylka z dětství) a došlo to až tak daleko, že s sebou běžně nosím kapesní Molnije i v běžném "provozu". Neměl by někdo z Vás nějaké na prodej? ;)

No, člen VS má čtvery, pokud se nepletu :D

Odesláno
No, člen VS má čtvery, pokud se nepletu :D

Jo to vím. Bohužel jsem přišel příliš pozdě :D Už to asi tak bude, že se ze mě stal Molnijář. Tak kdyby náhodou někdo něco....tak víte na koho se obrátit.

Odesláno

Od minulého týdne mám ty s tím krémovým ciferníkem,v perfektním stavu,jsou nádherné.Seřídil jsem je na+20vt.za den,lépe to nedokážu-ramínko jde hodně ztuha.V tom Antiku jsem dlouho váhal,ještě že jsem je tam nenechal....

Odesláno

Mám dojem, že potřebuješ akutně novou krabičku ;)

Jo, nevím, jestli je to pravda, ale říkal mi majitel Inter Watch, že z Molnií budou brzy sběratelsky cenné kusy. Prý to výrobce brzy zabalí (nebo už zabalil). Ale možná jsem ho jen špatně pochopil...

Odesláno
Mám dojem, že potřebuješ akutně novou krabičku ;)

Taky mám ten dojem?

Do září to musím vydržet. Můj osobní truhlář má prázdniny a kováře neriskuju, ten má nekonečné dodací lhůty. :sleeping_03anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...