IzTaPa Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 (upraveno) chapu, ze na tezke pouzdro potrebujes tezky tah, ktery by to vyvazoval, kdyz si na plechacich ten tah neumis spravne nastavit, aby ti hodinky nelitaly na ruce nahoru a dolu designove se mi nove SDcka libi - jak uz jsem psal, nedelani z toho pouzdra opticky takovy ctverec. nicmene keramicky suby jsou na muj vkus zbytecne tezky a SDcka jeste tezsi. proc? abych ty 200+, co za novy SDcka dam, dostatecne citil? tvarem pouzdra, resp. spodku jsou mi nejbliz explorery a GMTcka - ty sednou na ruku jak p*del na serbel a co treba 16610tky bez kyklopa? Upraveno 15. února 2015 uživatelem IzTaPa
Návštěvník dlubix Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 No a v tom je to krásný.. Je to o vkusu každého soudruha Btw gmt mě řežou korunkou i hranou pouzdra do ruky, když ohýbám zápěstí. Suby, ani sd ne.
tmoris Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 ...nejen opticky. 116600 sedí, především na užším zápěstí, lépe, než 116610. Plechový SD se nosí neporovnatejně hůř. Je to dáno nevyvážeností relativně těžkého pouzdra a lehoučkého tahu s plechovou sponou. Edit: subc vs sdcTo mas tak zasrany, nebo se ti povedlo dosahnout startdust cifru?
vsudybyl Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Dneska starší verze Sent from my iPhone using Tapatalk
tmoris Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Jinak me sedej 16600 na ruce perfektne, mam 17.5cm a nemel jsem nikdy problem, ze by mi kvuli nevyvazenosti sjizdely apod. A to je nenosim nijak nafest.. SDc znam zatim jen z vykladni skrine..
Návštěvník dlubix Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Jinak me sedej 16600 na ruce perfektne, mam 17.5cm a nemel jsem nikdy problem, ze by mi kvuli nevyvazenosti sjizdely apod. A to je nenosim nijak nafest.. SDc znam zatim jen z vykladni skrine..Tak přeji šťastnou ruku při výběru. Já mám jen 16,5cm. Ani spona mi nešla vystředit na zápěstí díky absenci dalšího článku, který by šel vyndat. Pro iztapu: ano, vím o možnosti permanentního odstranění článku. Tím bych to za sebe uzavřel.
IzTaPa Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Tak přeji šťastnou ruku při výběru. Já mám jen 16,5cm. Ani spona mi nešla vystředit na zápěstí díky absenci dalšího článku, který by šel vyndat. Pro iztapu: ano, vím o možnosti permanentního odstranění článku. Tím bych to za sebe uzavřel. trochu nadhledu! poucen nepresnosti meho odhadu se subama, ti s SD davam cas do konce brezna
huhu4d Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Ja mam 17.5 a stare sd mi sedia absolutne perfektne. Nosim ich trochu volnejsie. Ziadne z novych keramik mo nesedia, suby ma rezu do ruky, nove sd boli dost vysoke, ale skor pocitovo. Co sa tyka designu a spracovanie tam nove sd jednoznacne najkrajsie sportove rolexy. Keby mi sedeli lepsie na ruke tak ich fakt nepredavam.
Návštěvník dabelM Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Mám combo z nových keramických RLX, tak bych šel do plecháčů....
Návštěvník dlubix Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 trochu nadhledu! poucen nepresnosti meho odhadu se subama, ti s SD davam cas do konce brezna ...dobrý, to je budu ještě měsic a půl nosit U mě nadprůměr...
Návštěvník dlubix Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Mám combo z nových keramických RLX, tak bych šel do plecháčů.... Jo, jako další Rlx bych už taky chtěl plecháče.
Chosef76 Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Těším se, až nové SD nasadím na ruku...snad už třeba na jarním Rolex-srazu. Mám podobně tenkou ruku jako dlubix tedy +- 16,5cm. Všechny keramické modely jsou na ruce těžké a bojuju s tím...přesto se určitě k jednomu keramickému modelu vrátím ( suby, nebo SD). Pohodlné jsou na mé ruce vintážní DJ na jubilee, tam lze mluvit o pohodlném nošení. Všechny keramické modely jsou více či méně nepohodlné...., ale jsou krásné.
Návštěvník dlubix Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 No tam se určitě chystám... teda jestli mi do té doby zůstane alespoň jedna "vstupenka"
Návštěvník dabelM Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 (upraveno) Těším se, až nové SD nasadím na ruku...snad už třeba na jarním Rolex-srazu. Mám podobně tenkou ruku jako dlubix tedy +- 16,5cm. Všechny keramické modely jsou na ruce těžké a bojuju s tím...přesto se určitě k jednomu keramickému modelu vrátím ( suby, nebo SD). Pohodlné jsou na mé ruce vintážní DJ na jubilee, tam lze mluvit o pohodlném nošení. Všechny keramické modely jsou více či méně nepohodlné...., ale jsou krásné. Já mám ruku o jeden centák tlustší a jsem s keramickejma GMTčkama a SubND spokojen, jen Suby mě připadají o trošku těžší. Další krok by měli být nějaké "oblekovky" - DJ2 anebo Exp1, ty budou snad o něco lehčí... Upraveno 15. února 2015 uživatelem dabelM
tmoris Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Ja mam 17.5 a stare sd mi sedia absolutne perfektne. Nosim ich trochu volnejsie. Ziadne z novych keramik mo nesedia, suby ma rezu do ruky, nove sd boli dost vysoke, ale skor pocitovo. Co sa tyka designu a spracovanie tam nove sd jednoznacne najkrajsie sportove rolexy. Keby mi sedeli lepsie na ruke tak ich fakt nepredavam.Takze pro tebe sdc maji pouze ten problem, ze pusobi jako vysoke?
huhu4d Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Pocitovo su vyssie a nesedia tak dobre na mojek ruke ako 16600. Ty budes mat ten isty problem, ked si zvyknuty na plechace sdcka a su ti pohodlne, keramiky im korunu nezosadia
Návštěvník dlubix Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Všechno je to o tvaru a velikosti zápěstí, jak volně je nosíš a co je tvému srdci blíže... vintage nebo modern. Univerzální rada na to neexistuje.
SCIFI Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Všechno je to o tvaru a velikosti zápěstí, jak volně je nosíš a co je tvému srdci blíže... vintage nebo modern. Univerzální rada na to neexistuje.univerzalni rada uxistuje: ROLEX :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se