Street Glide Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 (upraveno) ....nevim jestli to je skvělá volba,nicméně jsem měl z německa možnost za velmi dobrou cenu a vyřešil jsem tak i částečně problém co s přebytečnými klesajícími Eury :-) ...šel jsem raději cestou,......že lepší je mít drahý Rolby ve skříni,než čekat na to,že se Singer s tou svoji partou zase sjede do bezvědomí a vymyslí nějakou hovadinu. Upraveno 27. února 2015 uživatelem Street Glide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Asi tak nejak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Rozdil par gramu a centu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 ....ty Pepsi už lezou dolů,.....minulý týden jsem je mohl koupit za 26000e(ca 715t.) nové,původ DE,.....za nějaý čas to sleze na 550t.,bude to stejné jako se Submariner WG,.......které se dnes stávají předraženou neprodejnou věcí,pokud na nich není super cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 ....ty Pepsi už lezou dolů,.....minulý týden jsem je mohl koupit za 26000e(ca 715t.) nové,původ DE,.....za nějaý čas to sleze na 550t.,bude to stejné jako se Submariner WG,.......které se dnes stávají předraženou neprodejnou věcí,pokud na nich není super cena. Dovedl bych si je klidne predstavit do komba k LV misto Yachtu... Koukal jsem na ne v italii, cenikovka 33.850, po nejakym case vyjednavani jsem se dostal na 27.500, takže asi tak jsou prodejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 (upraveno) Fotka sice vcerajsia ale asi nevadi Upraveno 28. února 2015 uživatelem ADIkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Na wc v jedny prazsky hospode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 ....Lokál, ale kterej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Tuhle zeď už jsem tady na fóru viděl. Zasraná skleróza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Bila kuzelka, hosi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 (upraveno) Bílá kuželka je můj oblíbený Lokál... Na zdraví Upraveno 1. března 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Dnes 0, přes noc se zastavily a stávkujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Dnes 0, přes noc se zastavily a stávkujou Chlape, ať ti to dobře dopadne ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Chlape, ať ti to dobře dopadne !Díky, uvidíme, zatím věřím v dobrej konec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Díky, uvidíme, zatím věřím v dobrej konec :-) Jasně, je to nepříjemný, ale bude to OK. Věřím, že místní prodejce se o to, vzhledem ke své vysoké reputaci, postará... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 dlubix : přesně tak ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Já s ním mluvil, je na výletě, večer to budeme řešit. Tak snad to dopadne. Za tu chvíli co je mám jsem si na ně docela zvykl, takže mi teď dost chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Jasně, budeme držet palce a určitě dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Dnes GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Něco staršího data z mého vintage období ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se