Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

....nevim jestli to je skvělá volba,nicméně jsem měl z německa možnost za velmi dobrou cenu a vyřešil jsem tak i částečně problém co s přebytečnými klesajícími Eury :-)

...šel jsem raději cestou,......že lepší je mít drahý Rolby ve skříni,než čekat na to,že se Singer s tou svoji partou zase sjede do bezvědomí a vymyslí nějakou hovadinu.

Upraveno uživatelem Street Glide
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 24tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

....ty Pepsi už lezou dolů,.....minulý týden jsem je mohl koupit za 26000e(ca 715t.) nové,původ DE,.....za nějaý čas to sleze na 550t.,bude to  stejné jako se Submariner WG,.......které se dnes stávají předraženou neprodejnou  věcí,pokud na nich není super cena.

Odkaz ke komentáři

....ty Pepsi už lezou dolů,.....minulý týden jsem je mohl koupit za 26000e(ca 715t.) nové,původ DE,.....za nějaý čas to sleze na 550t.,bude to  stejné jako se Submariner WG,.......které se dnes stávají předraženou neprodejnou  věcí,pokud na nich není super cena.

Dovedl bych si je klidne predstavit do komba k LV misto Yachtu... :whistle:  Koukal jsem na ne v italii, cenikovka 33.850, po nejakym case vyjednavani jsem se dostal na 27.500, takže asi tak jsou prodejny :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Díky, uvidíme, zatím věřím v dobrej konec :-)

Jasně, je to nepříjemný, ale bude to OK. Věřím, že místní prodejce se o to, vzhledem ke své vysoké reputaci, postará... :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...