Rimmer Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Jakej je Arteon?O proti Passatu žádná radikální změna co se týče motorů a jízdních vlastností. Asistenční systémy už umí predikovat nebezpečí a čilst značky, takže ti před vjezdem do obce sami snížil rychlost... Design exteriéru včetně nabidky kol a laku se povedla, bohužel v interiéru nejsou žádné nové prvky oproti Passatu. Artron je o 10cm delší a má o 5cm větší rozvor než CC a Passat. Palté dveře jsou otvírací jako u A7, objem kufru od 563l.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2017 Na výlete v Glasshutte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2017 Pepsi v Lokále na jednom čepovaným a Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2017 Modelka v zahrade: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Loučení s GMT II, právě jsem se rozhodl že půjdou do světa :-( Super tool, ale musím prostě zkusit Aquatimery s panem COUSTEAU :-) Show must go on.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Zivot je zmena:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Loučení s GMT II, právě jsem se rozhodl že půjdou do světa :-( Super tool, ale musím prostě zkusit Aquatimery s panem COUSTEAU :-) Show must go on....Není to unáhlené rozhodnutí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Není to unáhlené rozhodnutí? Hm, jsem tak nějak poslední dobou jako Jekyll a Hyde, dnes už je zase po krásně slunečném víkendu prodávat nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Myslím, že je to moudré!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Jak se to vezme, keramické GMT se dají sehnat snadno a rychle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Jak se to vezme, keramické GMT se dají sehnat snadno a rychle... Jen už za jiné peníze, své první funglovky 116710ln jsem koupil za 140 , podruhé jeté za 133 a kde je to dnes, že .. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Jen už za jiné peníze, své první funglovky 116710ln jsem koupil za 140 , podruhé jeté za 133 a kde je to dnes, že .. :)Ale tenkrát zdražoval Rolex snad každého půl roku, teď už to tak netlačí mi přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Aktuální situace v hodinářském průmyslu už nedovoluje zdražovat každého půl roku a to je dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Ano je, ale myslím, že je to zase otázka času, než se začne šroubovat nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Je to trochu ve vlnách. Je pravda, že sehnat není problém téměř jakejkoliv model. Ale odůvodnit si v hlavě, proč kupovat hodinky za 135, kdy jsem je ještě před nedávnem prodával za 95 už je horší :-) zkrátka dobře už bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Tak tak, na druhou stranu když je chci, tak si je koupím, tak jako tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Nabídnu za dvestepade a on se nějákej Vietnamec, co se mu zrovna daří ve večerce najde... A furt ty prachy neřešte, jsou důležitější věci v životě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Nabídnu za dvestepade a on se nějákej Vietnamec, co se mu zrovna daří ve večerce najde... A furt ty prachy neřešte, jsou důležitější věci v životě Myslíš akcie, zlato a nemovitosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Myslíš akcie, zlato a nemovitosti? Přesně, a doplnil bych už jen Rolexky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se