Rybiz Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Elektrikarsky.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Miloshu Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Samé pěkné kousky tu máte.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 definitivní.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ronin13 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Prvni prispevek v klubu Sent from my iPhone using Tapatalk
petr_cha Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Neco je jinak.... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tkol Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Neco je jinak...:-)[/url]#kočkopes To je jako kdyby si brousil sestřenici, ikdyž se to může zdát bejt fajn, hezký a pohodlný tak stejně je to absolutní prasárna a tabu...
petr_cha Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 :-)) nesundam to... Zatim? ne.. :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Prcat se sestrenicej je legalni.
patprom Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Dík, René. Máš pravdu, tohle jsem cvakl těsně před tím, než jsem podvečer vystoupil z auta. Až budu mít tu správnou náladu, nafotím na slunci a to bude jiná paráda :-)Slunce nám pořádně nechce zasvítit, tak alespoň na denním světle. Před nedávnem bych ještě nevěřil, že se mi budou až tak moc líbit :-)
snake Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Bicolor je nahodou super-mne se libi moc...palec nahoru
patprom Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Bicolor je nahodou super-mne se libi moc...palec nahoru Taky mě to chytlo, ještě modré a bude to jak má být :-)
M3maniac Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Kočky, ale kup jim modré sestřičky :-)
M3maniac Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Ještě tak před pěti lety jsem si tu s bicolorama připadal jak starý přiteplený mládenec a podívejme se jak se tu oteplilo :-)))
patprom Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Kočky, ale kup jim modré sestřičky :-)Ale tak časem asi jo, mám modrou rád :-)
sibirnaya Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 #kočkopes To je jako kdyby si brousil sestřenici, ikdyž se to může zdát bejt fajn, hezký a pohodlný tak stejně je to absolutní prasárna a tabu... ucel sveti prostredky, s touhle sponou sou plechace fakt jiny hodinky. a jak rikali v 2006 Good Year: Max Skinner: In France, is it actually illegal to shag your own cousin? Charlie Willis: Only if she's ugly.
petr_cha Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Diky nacelniku, ze jsi se me zastal.. :-)) Z puristického pohledu to je nesmysl, ani to neni plne potapkova spona.. ale ve srovnání s tou puvodni plechovkou je ten komfort o level jinde... A jak je je to mala spona (dylkou i vyskou) tak k tomu staremu tahu to prostě i pasuje... Vse brouseno... :-)
Ronin13 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 Dnes jsem je vzal do vzduchu Sent from my iPhone using Tapatalk
tkol Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 Krev, mlíko, ocel a karbon... prostě vše co máme rádi!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tmoris Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 Myslel jsem si, ze 43mm s kyklopem bude tragedie, ale neni. Naopak je to dost dobry. A treba nova pecka v lunete je jednoznacne lepsi.. stvou me.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se