Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 26,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Neco je jinak.... :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Neco je jinak...:-)[/url]

#kočkopes

To je jako kdyby si brousil sestřenici, ikdyž se to může zdát bejt fajn, hezký a pohodlný tak stejně je to absolutní prasárna a tabu... :)

Odesláno

Dík, René. Máš pravdu, tohle jsem cvakl těsně před tím, než jsem podvečer vystoupil z auta. Až budu mít tu správnou náladu, nafotím na slunci a to bude jiná paráda :-)

Slunce nám pořádně nechce zasvítit, tak alespoň na denním světle. Před nedávnem bych ještě nevěřil, že se mi budou až tak moc líbit :-)

8cbf0098541a31d48330335a95d20f28.jpg

ae98136776eee26d431841f2ecfb0faa.jpg

cd3783f221265f2bc56fdfc3e2e1f92d.jpg

Odesláno

#kočkopes

To je jako kdyby si brousil sestřenici, ikdyž se to může zdát bejt fajn, hezký a pohodlný tak stejně je to absolutní prasárna a tabu... :)

ucel sveti prostredky, s touhle sponou sou plechace fakt jiny hodinky. a jak rikali v 2006 Good Year:

Max Skinner: In France, is it actually illegal to shag your own cousin?

Charlie Willis: Only if she's ugly.

Odesláno

Diky nacelniku, ze jsi se me zastal.. :-))

Z puristického pohledu to je nesmysl, ani to neni plne potapkova spona.. ale ve srovnání s tou puvodni plechovkou je ten komfort o level jinde... A jak je je to mala spona (dylkou i vyskou) tak k tomu staremu tahu to prostě i pasuje... Vse brouseno... :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...