tikzot Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2019 Tak jestli tomu takhle opravdu je, tak musej nekde v internetu bejt naky clanky, fora, fotky profi atd neee? Ja sem si to z tech prvnich fotek taky loni myslel, pak je videl real a uz mi to neprislo... tak nevim a ze by se o tom nekde nak hodne psalo... taky sem nic vetsiho nepostrehl. Ale samotnyho me to dost zajima. Mate teda nekdo nekde neco?
tikzot Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2019 A taky sorry ale prece nejde o dial ale lunetu, resp vlozku lunety, takze bych asi neresil mk1 a mk2. Tot muj pohled tedy.
Tommy_PP Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2019 (upraveno) Tikzot, ano jedna sa o vlozku lunety, nie dial a velmi sa to riesilo/stale sa riesi na rolexforums.com, edit: Mk znamena nova variant a netyka sa len dials, ale vseobecne cohokolvek Upraveno 30. dubna 2019 uživatelem Tommy_PP
M3maniac Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2019 Nechápu jak se někomu nelíbí jubilee s GMT, jak já se na něho těším :-) Jinak já dnes plechové suby.
Tommy_PP Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2019 M3maniac: Dobre to mas! Ja trosku lutujem vymenu mojich 16610 za keramiky 116610.
tikzot Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2019 Tikzot, ano jedna sa o vlozku lunety, nie dial a velmi sa to riesilo/stale sa riesi na rolexforums.com, edit: Mk znamena nova variant a netyka sa len dials, ale vseobecne cohokolvekOka, oka, ale ja sem take sledoval naky diskuze, ale hodne to spadalo ke svetlu a ze nejsou rozdilny, ale aby bylo nekde jako potvrzeny ze to tak je sem nevidel, napada me jen se optat treba u mondaniu a mozna se k necemu dobrat. To ze je mk oznaceni vseho novyho sem teda taky nevedel.
M3maniac Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 M3maniac: Dobre to mas! Ja trosku lutujem vymenu mojich 16610 za keramiky 116610.No ja mam rad ty starsi veci a na to ze jim je 18let jsou porad v kondici :-)
Návštěvník dabelM Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 (upraveno) Dva příspěvky na téma MKI vs. MKII 126710BLNR https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=665086 https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=652440 Upraveno 1. května 2019 uživatelem dabelM
tedwine Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Je to vazne tak, par uz jsem jich videl nazivo a ty prvni byly fakt otresny. Tady foto primo ze zminovaneho profilu. Bez uprav. Toto je takisto fotka nulovej vypovedacej hodnoty. Pozri na rozdiel odlesku puzdra/naramku, je evidentne ze tie spodne dostavaju nejakym sposobom riadny svetelny zahul. Smrdi to zamerom o hoax. Tiez som ich mal par v ruke a aj tie skore kusy vyzerali podla svetla aj ako tmave, aj ako vyblite. Stale si myslim ze nebol ziadny upgrade, aj ked do ohna by som prst koli tomu nestrkal
tkol Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 (upraveno) Taky se mi tomu nechtelo verit, ale na tomto uz asi opravdu neco bude... stejne svetlo, stejny uhel... Upraveno 1. května 2019 uživatelem tkol
tedwine Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Taky se mi tomu nechtelo verit, ale na tomto uz asi opravdu neco bude... stejne svetlo, stejny uhel...Tie prostredne z aliexpresu maju nejake mensie puzdro To su fotky stale z toho isteho zdroja? Sa mi to fakt nezda ze nikde inde (myslim u doveryhodnych zdrojov) sa nieco take nespomina..
Návštěvník dabelM Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 (upraveno) Starý dobrý 2003ky... Upraveno 1. května 2019 uživatelem dabelM
tkol Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Tie prostredne z aliexpresu maju nejake mensie puzdro To su fotky stale z toho isteho zdroja? Sa mi to fakt nezda ze nikde inde (myslim u doveryhodnych zdrojov) sa nieco take nespomina..Vole!! To jsou ukradený fotky z toho druhého odkazu co postoval DabelM! Stacilo by kdybyste si to precetli a min spekulovali...
StefanM Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Modrá, ktorá je modrou a červená červenou.
Návštěvník dabelM Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 jojo, ty jsoumoc fajn :-) Jj, mám je rád, ale chtěl bych k nim i aktuální model na jubilee , a tak se snad do dvou let dočkám
tkol Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Jj, mám je rád, ale chtěl bych k nim i aktuální model na jubilee , a tak se snad do dvou let dočkám Držíme si všichni palce...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 (upraveno) Vole!! To jsou ukradený fotky z toho druhého odkazu co postoval DabelM! Stacilo by kdybyste si to precetli a min spekulovali... na RLX srazu se snad sejdou obě varianty ze začátku produkce 2018 a z 2019 a pak budeme mít všichni jasno Upraveno 1. května 2019 uživatelem dabelM
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se