Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jestli tomu takhle opravdu je, tak musej nekde v internetu bejt naky clanky, fora, fotky profi atd neee? Ja sem si to z tech prvnich fotek taky loni myslel, pak je videl real a uz mi to neprislo... tak nevim a ze by se o tom nekde nak hodne psalo... taky sem nic vetsiho nepostrehl. Ale samotnyho me to dost zajima. Mate teda nekdo nekde neco?

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tikzot, ano jedna sa o vlozku lunety, nie dial a velmi sa to riesilo/stale sa riesi na rolexforums.com, edit: Mk znamena nova variant a netyka sa len dials, ale vseobecne cohokolvek

Upraveno uživatelem Tommy_PP
Odesláno

Tikzot, ano jedna sa o vlozku lunety, nie dial a velmi sa to riesilo/stale sa riesi na rolexforums.com, edit: Mk znamena nova variant a netyka sa len dials, ale vseobecne cohokolvek

Oka, oka, ale ja sem take sledoval naky diskuze, ale hodne to spadalo ke svetlu a ze nejsou rozdilny, ale aby bylo nekde jako potvrzeny ze to tak je sem nevidel, napada me jen se optat treba u mondaniu a mozna se k necemu dobrat. To ze je mk oznaceni vseho novyho sem teda taky nevedel.

Odesláno

Je to vazne tak, par uz jsem jich videl nazivo a ty prvni byly fakt otresny. Tady foto primo ze zminovaneho profilu. Bez uprav.b44e45a497efcf5f784a4dc687e062c7.jpg

Toto je takisto fotka nulovej vypovedacej hodnoty. Pozri na rozdiel odlesku puzdra/naramku, je evidentne ze tie spodne dostavaju nejakym sposobom riadny svetelny zahul. Smrdi to zamerom o hoax. Tiez som ich mal par v ruke a aj tie skore kusy vyzerali podla svetla aj ako tmave, aj ako vyblite. Stale si myslim ze nebol ziadny upgrade, aj ked do ohna by som prst koli tomu nestrkal :D

Odesláno (upraveno)

Taky se mi tomu nechtelo verit, ale na tomto uz asi opravdu neco bude... stejne svetlo, stejny uhel...

post-36813-0-29428100-1556692552_thumb.jpeg

post-36813-0-86582200-1556692756_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem tkol
Odesláno

Taky se mi tomu nechtelo verit, ale na tomto uz asi opravdu neco bude... stejne svetlo, stejny uhel...

Tie prostredne z aliexpresu maju nejake mensie puzdro :D

To su fotky stale z toho isteho zdroja? Sa mi to fakt nezda ze nikde inde (myslim u doveryhodnych zdrojov) sa nieco take nespomina..

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Starý dobrý 2003ky...

01ec2380bdc44120b278213814ba4e0e.jpg

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

Tie prostredne z aliexpresu maju nejake mensie puzdro :D

To su fotky stale z toho isteho zdroja? Sa mi to fakt nezda ze nikde inde (myslim u doveryhodnych zdrojov) sa nieco take nespomina..

Vole!! :D

To jsou ukradený fotky z toho druhého odkazu co postoval DabelM! Stacilo by kdybyste si to precetli a min spekulovali... :D

Návštěvník dabelM
Odesláno

jojo, ty jsou

moc fajn :-)

Jj, mám je rád, ale chtěl bych k nim i aktuální model na jubilee  :frusty: , a tak se snad do dvou let dočkám  :death:

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Vole!! :D

To jsou ukradený fotky z toho druhého odkazu co postoval DabelM! Stacilo by kdybyste si to precetli a min spekulovali... :D

na RLX srazu se snad sejdou obě varianty ze začátku produkce 2018 a z 2019 a pak budeme mít všichni jasno  :pope:

Upraveno uživatelem dabelM

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...