Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ach jo, to bych necekal ze zrovna tady bude nekdo neco psat o blbosi:)) kluci garantuju vam, ze kdybyste do toho myho kramu a s mou uzkou rukou dali hodinky na tahu, byli byste z toho stejne nervozni jako ja. Proste na tu stezejku pusobi az moc velka konstantni sila jak bylo napsano vyse. Jinak jsem rad ze to kdyz nic alespon nekoho pobavilo:)

Odesláno
  V 21. 10. 2014 v 18:51, gougy napsal:

tož jasný, ale počkej chvilku, musím jít zkontrolovat polštářky, jestli náhodou netahají za tah z obyčejné 316l, nikdy nevíš.

A rovnou změřím i vlhkost, důlková koroze je sFiňa. :D

To rozhodně udělej, jeden nikdy neví  :D

Odesláno
  V 22. 10. 2014 v 6:02, martar napsal:

Ty nožičky LHC byly takhle ohlé už před prvním vložením do winderu ?? :-) :-) :-)

Důlková koroze napadla tubus  :D Martine, ty vtipálku!!! 

Jinak - mám (měl jsem) v natahovači stejný segment. 

Odesláno

nechci bejt za chytrýho, ale když se ti zdá, že to působí větší silou nežli je zdrávo, tak proč tu pružinu jednoduše nezkrátíš, nebo nevyměníš za jinou? 

Odesláno
  V 26. 10. 2014 v 9:24, asel napsal:

nechci bejt za chytrýho, ale když se ti zdá, že to působí větší silou nežli je zdrávo, tak proč tu pružinu jednoduše nezkrátíš, nebo nevyměníš za jinou? 

Protože to neumím.

Odesláno
  V 26. 10. 2014 v 10:27, siwi napsal:

Protože to neumím.

Nevím, jaký přesně držák máš, ale trochu jsem gůglil a podle mě, jsou všechny na jedno brdo. Všechny se skládají ze čtyřech základních částí. Nazvu je třeba, víčko, pouzdro, napínač(jezdec) a pružina. Ta největší část je sešroubovaná z víčka (to je ta část na které pokládáš dýnko hodinek) a pouzdra (to je ta část jak se v ní pohybuje jezdec(napínač)). Stačí tu největší část pomocí čtyř šroubů rozšroubovat, oddělit víčko od pouzdra, vyjmout pružinu a lze i vyject s tím jezdecem skrze celé pouzdro. V případě, že jsem to popsal nepochopitelně, můžu ti to nafotit a zkusit popsat.

imho: něco neumět znamená nemít patřičný um,,, věř, že na tohle žádný um nepotřebuješ B)

Odesláno

OK, díky. Myslím, že to chápu. Navíc za pokus nic nedám. Pokud bych to celé nějak zničil, neměl bych čeho litovat. Stejně to momentálně nepoužívám. Asi se na to mrknu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...