Jamall Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 Ahoj, jsem na delší služební cestě v USA. Ke koupi svých vysněných hodinek jsem se ještě neodhodlal (už asi skoro 2roky jen vybírám a čekám. Na jednu stranu jsem se do plnohodnotného pracovního procesu zapojil až v červnu po absolvování školy takže jsem i pořád šetřil, na druhou stranu pořád zjišťuju nové a nové věci o hodinkách a skoro každý týden přijde nový kousek který se mi líbí a potřebuju ho mnohem víc než ten předchozí, ale to asi tady moc popisovat nemusím, každý určitě aspoň částečně zná ) S čím bych teda potřeboval poradit: jestli máte někdo tip na nějaký obchod/eshop v USA kde se dobře nakupují hodinky a ještě bych rád manželce (kterou jsem si vzal před 2ma měsíci ) přivezl nějaký diamantový náramek, tak kdybyste měli někdo zkušenosti, kde je dobré se v USA podívat, určitě budu rád za každý postřeh Díky, přeju všem pěkný den
Josef01 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 V každém větším městě najdeš řadu obchodů, tenhle dotaz je tak obecný, jako když řekneš, bydlím v EU doporučíte mi nějaký obchod s hodinkama?
CEGY Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 Muzu doporucit Karibik, nejlepe San Thomas na Panenskych ostrovech. Nevim, kde se hodlas v US pohybovat, ale z Floridy je to fous. Je tam duty free a mraky kramu s hodinkama, brilosema apod. Ceny excelentni. Nebo na jihu Key West.
Jamall Odesláno 21. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2014 tak já tady budu ještě min 2 měsíce a víkendy mám v podstatě volné tak budu hodně cestovat, takže se podívám do různých koutů US. Jinak klidně i nějaké eshopy kdyby měl někdo zkušenosti. Jinak jsem v Alabamě, tak ty Panenské ostrovy by mohl byt dost pěkný výlet
Jivl Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 Nezapomeň smlouvat! Funguje to tam asi všude.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se