McMac Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Ahoj, sice nevím o kolik se to bude lišit cenově, ale u mě z černých hodinek vedou:
Baldic Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Ty IWC vypadaji hodne dobre, ale porad to nejsou Moony.
tmoris Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 ty iwc jsou desny. ale tim bychom mohli OT prispevky ukoncit
vareka Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 osobně se mi moony líbí snad všechny, jen mi na nich lehce vadí absence data, koukám na datum často.Jak je to s keramikou? Co když upadnou? Nepůjde potom celá keramika do háje?
blackhead Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 na keramikach datum je jak je videt v prvnim prispevku osobně se mi moony líbí snad všechny, jen mi na nich lehce vadí absence data, koukám na datum často.Jak je to s keramikou? Co když upadnou? Nepůjde potom celá keramika do háje?
tmoris Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 osobně se mi moony líbí snad všechny, jen mi na nich lehce vadí absence data, koukám na datum často.Jak je to s keramikou? Co když upadnou? Nepůjde potom celá keramika do háje? tak pokud vim, keramika je v tomto ohledu na tom podobne jako safir vs plexi. tzn skrabancum to odolava bajecne, pokud s tim ale mrdnes vo zem, tak si to pak muzes posbirat do igelitovyho pytliku..
Denjl Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 já měl černě zenith stratos a byly taky supr
koveras Odesláno 25. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Ahojda, díky všetkým za názory. Myslíte, že je to s tou keramikou až tak na hrane, že neustojí nejaký ten "bežný - z cca metra"pád?
sashator Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Na koberec určitě, u betonu už bych to nepokoušel...hele těžko říct, myslím že tady moc zkušeností s keramickými pouzdry a pády na zem nebude, tudíž to jsou všechno spíš dohady
octaviakk007 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Keramické Moony som videl naživo a stoja fakt za to. A to doteraz boli pre mňa jediné "prave" tie, ktore mám (3570.50). Ak máš taký budget, kúp ich. A ku keramike. Pochybujem, že pri normálnom nosení im hrozí akákoľvek újma. Pád z metra na tvrdý podklad neurobí dobre žiadnym mechanickým hodinkám. Ale pri tej cene asi budeš na nich trocha dávať pozor, nie ?
parnass Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 naživo jsou k vidění v brně ... a ano, vypadí skvěle...jen o málo hůř než na fotce...iwc sice v brně nejsou, ve vídni byly a zase vypadají o fous líp než na fotce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se