Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

osobně se mi moony líbí snad všechny, jen mi na nich lehce vadí absence data, koukám na datum často.

Jak je to s keramikou? Co když upadnou? Nepůjde potom celá keramika do háje?

Odesláno

na keramikach datum je jak je videt v prvnim prispevku ;)

osobně se mi moony líbí snad všechny, jen mi na nich lehce vadí absence data, koukám na datum často.

Odesláno

tak pokud vim, keramika je v tomto ohledu na tom podobne jako safir vs plexi. tzn skrabancum to odolava bajecne, pokud s tim ale mrdnes vo zem, tak si to pak muzes posbirat do igelitovyho pytliku..

Odesláno

Na koberec určitě, u betonu už bych to nepokoušel...hele těžko říct, myslím že tady moc zkušeností s keramickými pouzdry a pády na zem nebude, tudíž to jsou všechno spíš dohady

Odesláno

Keramické Moony som videl naživo a stoja fakt za to. A to doteraz boli pre mňa jediné "prave" tie, ktore mám (3570.50). Ak máš taký budget, kúp ich. A ku keramike. Pochybujem, že pri normálnom nosení im hrozí akákoľvek újma. Pád z metra na tvrdý podklad neurobí dobre žiadnym mechanickým hodinkám. Ale pri tej cene asi budeš na nich trocha dávať pozor, nie ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...