number.beast Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Díky siwi ! Myslím, že se mi nějakou dobu nepodívají z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Já mám teď díky těmhle hodinkám pěkné dilema. Taky bych je nosil teď furt. Ale nechci, aby se mi moje Steiny zastavily. Tak to musím střídat. Přes den automaty, aby se natáhly, doma pak digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Čím déle mám 5610, tím více mám pocit, že jsme spolu už dlouho. Parádní kus, bez údržby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Já mám teď díky těmhle hodinkám pěkné dilema. Taky bych je nosil teď furt. Ale nechci, aby se mi moje Steiny zastavily. Tak to musím střídat. Přes den automaty, aby se natáhly, doma pak digi Mám to stejně s Coltama až mě to sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 (upraveno) Já mám 5610 cca dva měsíce a celou dobu se mi na pepsi Seika práší. Teda nepráší, jsou v plechovce od G-Shocků Upraveno 18. května 2017 uživatelem Žulda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Já mám 5610 cca dva měsíce a celou dobu se mi na pepsi Seika práší. Teda nepráší, jsou v plechovce od G-Shocků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Čím déle mám 5610, tím více mám pocit, že jsme spolu už dlouho. Parádní kus, bez údržby.....už proběhl Frostie test ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Až na ponor (ze zdravotních důvodů budu muset zapůjčit potápěči) v plném rozsahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 ...a bez výhrad ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Jistě. To samé zvládly u F91W, takže tyto se ještě cítí nevyužity... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 ...a bez výhrad ?5610 vydrží víc než jejich majitel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 5610 vydrží víc než jejich majitel.To jsem se snažil vysvětlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 ...já vim , já vim... nemám sice 5610 ale 5000 ale.... asi se o ně zbytečně bojim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Zcela zbytečně... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 ...já vim , já vim... nemám sice 5610 ale 5000 ale.... asi se o ně zbytečně bojim..Jo zbytečně, 5000 vydrží ještě o další kus víc než 5610 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 A asi trojnásobek toho, co velmi dobře trenovany a zkušený potápěč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 ...právě proto mi připadá, že když jsou ocelový,tak je na nich každá rána znát...přeci jen ty plasťáky jsou takový lehounký..5000 to už je kus materiálu...ale zatim mi spadly jen jednou a jednou jsem trefil sklíčko o suport soustruhu....ale na sklíčku ani ťuk....párkrát zmokly a do vody jsem je [zatím] nebral...takže na to, co s nima provádějí jiní jsou u mě jako v bavlnce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 (upraveno) 5000 se mi líbí moc, ale taky mám obavu, že bych byl na ně byl až moc opatrný Možná jako takové doplňkové Géčka na pěkno. U 5610 takové zábrany nemám . Upraveno 20. května 2017 uživatelem number.beast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 (upraveno) ....ale jinak jim nemám naprosto co vytknout,pro mě naprosto ideální...někteří zde psali, že tlačítka jsou moc zapuštěná ale já ty funkce zas až tak nepoužívám takže mi naopak vyhovuje, že jsou tlačítka tak dobře chráněná...dle doporučení zdejších borců jsem si pořídil náhradní řemínek [vyztužený uhlíkovými vlákny] i bezel a originály zakonzervoval, takže tyto bez přístupu vzduchu a světla vydrží dlouhou dobu... ..takže teď se ještě odnaučit o ně bát a bude to ready... Upraveno 20. května 2017 uživatelem tovaryš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Uvítám tip na ten carbon, než se porozhlédnu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se