Hantronix Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září 50th anniversary Casio Tak už je mám všechny. 1st, 2nd i 3rd edition. Tolik práce je sehnat. A přitom taková blbost. 1
michael99 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září V 24. 9. 2025 v 8:53, Hantronix napsal: 50th anniversary Casio Tak už je mám všechny. 1st, 2nd i 3rd edition. Tolik práce je sehnat. A přitom taková blbost. Slušná sbírka...nosíš všechny nebo jsou spíš jen ve vitrínce.:)
Hantronix Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Nenosím žádné. Jsou to prsteny. Objednáváno z Japonska. Tady jsem to nikde neviděl.
michael99 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září V 14. 5. 2025 v 21:03, t2 napsal: Stále aktuální. Jo, počkej, to jsou prsteny! Já už to taky někde zahlédl a špekuloval jsem, jestli je to fakt origo Casio nebo je to nějaký čínský výmysl...tak ono to fakt existuje... Chvilku jsem o tom také přemýšlel....no je to zajímavý.
Hantronix Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Je to originál Casio. Vydali to k 50 výročí. Jsou 3 kolekce. Prví má 5 ks a druhá a třetí po 6 ks, takže celkem 17 ks. Byly k tomu i akrylátové stojánky a každý prsten byl (i se stojánkem) v takové kouli. Vzal jsem to s čistě sběratelského hlediska. Ve vitríně to vypadá dobře. 1 2
Hantronix Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Ano. Všechno jsem bral z buyee.jp. Ještě jsem to viděl na ebay.com, ale tam byly ty ceny dost vysoko a stejně to tam prodávali japonci. Myslím, že to bylo určeno jen pro japonský trh. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se