Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Já mám teď díky těmhle hodinkám pěkné dilema. Taky bych je nosil teď furt. Ale nechci, aby se mi moje Steiny zastavily. Tak to musím střídat. Přes den automaty, aby se natáhly, doma pak digi :D

Mám to stejně s Coltama až mě to sere
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...právě proto mi připadá, že když jsou ocelový,tak je na nich každá rána znát...přeci jen ty plasťáky jsou takový lehounký..5000 to už je kus materiálu...ale zatim mi spadly jen jednou a jednou jsem trefil sklíčko o suport soustruhu....ale na sklíčku ani ťuk....párkrát zmokly a do vody jsem je [zatím] nebral...takže na to, co s nima provádějí jiní jsou u mě jako v bavlnce...

Odkaz ke komentáři

5000 se mi líbí moc, ale taky mám obavu, že bych byl na ně byl až moc opatrný :D Možná jako takové doplňkové Géčka na pěkno. U 5610 takové zábrany nemám .

Upraveno uživatelem number.beast
Odkaz ke komentáři

....ale jinak jim nemám naprosto co vytknout,pro mě naprosto ideální...někteří zde psali, že tlačítka jsou moc zapuštěná ale já ty funkce zas až tak nepoužívám takže mi naopak vyhovuje, že jsou tlačítka tak dobře chráněná...dle doporučení zdejších borců jsem si pořídil náhradní řemínek [vyztužený uhlíkovými vlákny] i bezel a originály zakonzervoval, takže tyto bez přístupu vzduchu a světla vydrží dlouhou dobu...  ..takže teď se ještě odnaučit o ně bát a bude to ready...

Upraveno uživatelem tovaryš
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...