jendazhor Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Akai: No prosím, a pak že přenos myšlenek na dálku nefunguje. A jestli se můžu zeptat – taky máš uvnitř jen jeden držák baterie, nebo mi tam opravdu ten druhý chybí? A taky ti jde korunkou otáček dost ztěžka? Myslím, že je to jen úrovní tření těsnícího o-kroužku na korunce, ale možná že klade korunce odpor i uložení uvnitř strojku. Olin.uj: Díky. Mít víc času, ještě bych nějaké přidal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Na batt. kouknu az dorazi... -nevadi? Nechce se mne xyz... A koupil jsem dalsi nebot u tech prvnich jde korunka celkem lehce(az bych rekl ze moc) ale soucasne je ovladani nejiste kdy nekdy se nestane nic a nekdy preskoci o vic najednou. Tak cekam jestli to bude lepsi. A byl bych radsi pokud by to bylo jako u tebe : tezce ale najistotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Jasně, mrkni, až to půjde. Asi tě zklamu, mě jde korunka ztěžka, ale někdy se taky nestane nic. Slyším cvaknutí, jak korunka uvnitř přehodí plíšek, ale nic se nestane. Někdy zafunguje, někdy ne. Na jiných Seikách s podobným systémem, třeba ana-digi, mi šla korunka lehce a fungovala bez problémů. Někde byla i funkce rychloposuvu – při rychlejším otočení korunkou přes více cvaknutí, se rozeběhly nastavované hodnoty rychleji. Ale tady asi taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Podle mě je taková mechanika nepřítel digi. Mám něco podobného na dvou hodinkách a na obou je to problematické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Jo, klasická tlačítka se lépe ovládají i servisují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 V 13. 11. 2023 v 10:58, jendazhor napsal: taky máš uvnitř jen jeden držák baterie, nebo mi tam opravdu ten druhý chybí? Ve skutecnosti jsem na buyee vydrazil dvoje, moji chybou zatim dorazily jen jedny. No aspon na techto jednech jsem nyni menil batt. a potvrdil si , ze toto neni kryt ale repracek... Baterie je jen jedna... Mechanismus korunky zde uplne ko -sem tam se povede prehodit jiny mod a pri pokusu o serizeni(povytazenim) se bez odporu vytahne zcela. U techto se to dalo dle popisu cekat, uvidim v jakem stavu budou ty druhe jenz dle popisu vypadaj nadejneji. Chci jedny 100% funkcni... A dluzim hromadnou prisivsiho... -dodam az... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 To jsem jouda. Jak jsem přišel na to, že v nich jsou dvě baterie, když jsem měnil jen jednu? Jsem jouda... Ale při alarmu krásně pískají. Já když za korunku hodně zaberu, tak mi taky vyleze celá. Tenhle model v tomhle stáří možná už nebude lepší. Pochybuju, že by to tak bylo u nových. Zlatý klasický tlačítka... Ale na zkoumačku zajímavý model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 Takove obycejnejsi,ale i tak potesi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 před 14 hodinami, bleriot11 napsal: Takove obycejnejsi,ale i tak potesi. Parádne sú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 V 26. 11. 2023 v 11:14, akai napsal: A dluzim hromadnou prisivsiho... -dodam az... -posledni dobou se u mne nakupily situace berouci mi chut... Konecne uz snad vse "normalizovano". Postupne se budu snazit ty nejzajimavejsi ukazat podrobneji v patricnych... Vypichnu aspon Casio AQ-10 [300] -ty zitra . /(zde [301] a zde [302])/ Ted alespon jedny... Game 20 GM-20 [165] No a hromadne US + JP tedy takto... (a panove jsem celkem zahlcen a prerostlo mne to... -koncim s takto hromadnymi nakupu a bude selekce jak u mne tak i nakup) -foto dam vice, nekde vidno to jinde zas ono...)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Zdravím Digi sekci. Mám první Digi přírůstek, po tchánovi. Můžete mne pomoci s identifikaci? Vůbec nevím. Díky a přeji všem úspěšný nový rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Před hodinou, Rendell napsal: Zdravím Digi sekci. Mám první Digi přírůstek, po tchánovi. Můžete mne pomoci s identifikaci? Vůbec nevím. Díky a přeji všem úspěšný nový rok. Kesselky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Super, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Lacné a presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Kdyby byly trochu menší, koupil bych je hned. Jen tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 D138 tydle mne jeste chybely... -napraveno. A asi prehodi kabat mel bych mit nejakej peknejsi s ko modulem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Paráda!!! Pak se taky pochlub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Hezky! Jó, tak ty mi taky ještě chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Nu potrapily mne, jasan ze ne vymena svrchniku ale resuscitace tech K O . Vono kdyz jsem vycistil a prohodil pouzdra tak jsem si rek, ze zkusim opet v tech jednech co vypadaly uvnitr slusne -vlozit batt. Kupodivu tentokrat lcd ozil, cimz mne samozrejme navnadil at jim dam opet sanci. No a takto jsem tentokrat uspel. -po nekolika hodinach... Takze jedny komplet, celkem dost slusny stav a vse funkcni. Ty druhe stav horsi, nepipaj a nerig. tah., jinak ok. Zajimave, ze modul v tech co maj pouzdro oxidovane dost do hloubky prezil celkem fajn a modul co byl v tech temer netknutych nikoliv. Vnitrni oxidace od batt. asi zadna a pokud sem neco malo nasel tak to ani od toho nemuselo byt. Na predposledni je videt hloubkova v pouzdre + presne oznaceni modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Taky bývám zaskočený tím, že v dezolátním pouzdru je funkční modul. A naopak v netknutých je modul KO. Asi je to jako s motory – chce to jezdit, jinak zleniví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se