Lisky Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října To je ťažké odzadu. Vyzerajú dosť tenké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Že by zase ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Trefa, jsou to 186.0010 Teď jsou spolu: 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Casio Wave Ceptor WVA-M650TD-1A 19f2413e-d5b9-4255-84f3-023c09ce6d06.avif Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Včera dorazila jedna ze "slepých uliček" v segmentu chytrých hodinek, EPSON WM-550S Chrono-Bit, jako doplnění kolekce SEIKO pokusů o "smartwatch" z předchozího tisíciletí. Zde nějaké info z doby uvedení na trh https://www.itmedia.co.jp/news/0009/11/epson.html Luneta by měla fungovat jako klávesnice. Zde s bratrancem Ruputerem 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu paradicka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Jj tohle se jen tak nevidi... před 5 hodinami, elde999 napsal: Luneta by měla fungovat jako... -a je problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu No to je ale moc pěkný kousek. Čichám, čichám tu začátek tématické sbírky... Hned bych na špici přihodil třeba model Abacus s Palm OS od Fossilu. Mám je, použitelné moc nejsou (změnšené PDAčko s dotykovým displejem), ale je to krásný kousek tehdejšího nadšení. A u Sony by se taky něco našlo. Jen je trochu problém se stárnutím jejich akumulátorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu před 40 minutami, akai napsal: -a je problem? Problém je v tom, že hodinky komunikují jen japonsky, tedy zatím nevím kde v hodinkách otestovat . Ale v nastavení už jsem našel nějaké položky týkající se lunety/klávesnice. A pokud se mi podaří zprovoznit aplikaci pro Windows 2000 (opět jen v japonštině), která umožní přes seriový kabel instalovat do hodinek aplikace, tak by to mohlo jít. Naštěstí jsou k dispozici mobilní foto překladače, takže člověm nemusí jít jen cestou pokus/omyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu před 46 minutami, jendazhor napsal: Hned bych na špici přihodil třeba model Abacus s Palm OS od Fossilu. Ano, ten mám ve wishlistu na prvním místě, ale zatím jsem na slušný kousek za rozumnou cenu nenarazil, tak snad někdy ... a prozatím tedy tichá závist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Super kousek!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Včera dorazily "švýcary" z Quelle 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu Paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu Ale to je krásně tvarovaný kus kovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Dnes jsem si za hranicemi vyzvednul další kousek do kolekce herních hodinek. Zde se jedná sice jen o "hazení kostek", ale vzhledem k tomu, že by měly být z roku 1978, se to dá odpustit. Jedinou vadou na kráse je prasklé sklo, takže zatím bez něj (do vitríny neprší) a budu hledat vhodného dárce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Vypadají jako Seiko A159-4000 z roku 1977, které na sobě hru neuvádějí a myslím, že ji nemají. Je to stejný modul? Jinak jsou samozřejmě super digošky ze 70. let s hrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince (upraveno) před 15 minutami, jendazhor napsal: Vypadají jako Seiko A159-4000 z roku 1977, které na sobě hru neuvádějí a myslím, že ji nemají. Je to stejný modul? Jinak jsou samozřejmě super digošky ze 70. let s hrou. Tyhle Seika doma nemám, ale dle obrázků z webu to vypadá hodně podobně. TUTIMA rozebraná: Upraveno 8. prosince uživatelem elde999 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Před hodinou, elde999 napsal: Tyhle Seika doma nemám, ale dle obrázků z webu to vypadá hodně podobně. TUTIMA rozebraná: Asi to nebude to isté. Minimálne display je iný. Seiko má medzi hodinami a minútami dve bodky. Detail 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Tak mi to nedalo, protože oba modely jsou si hodně podobné, a dovolil jsem si malé obrazové srovnání. A kdo by se chtěl o hodinkách Tutima dozvědět více z jejich historie i současnosti, tak třeba tady (anglicky) může v rozhovoru s jejich dlouholetým zaměstnancem a dnes jedním z členů německého managementu. (Třeba jsem nevěděl, že nyní vyrábějí také "módní" hodinky Boccia) Zmiňuje tam také, jak začali v 70. letech nakupovat pouzdra a díly v Hong Kongu. A tudíž mě napadlo, že buď je v Tutima herních digitálkách nějaká docela věrná HK kopie modulu od Seika, nebo modul od Seika přímo koupili. Teoreticky by bylo možné, že i Seiko si tehdy strojek nechalo vyrábět v HK, ale to se mi úplně nezdá. A159 od Seika jsou na dýnku značené jako "Japan" a na modulu "Seiko Time Corp". V detailech se strojky i pouzdra odlišují, ale koncepčně jsou téměř stejné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se