Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk

Abych řekl pravdu, většinou mi obyčejný digi přijdou vzhledově daleko povedenější, než géčka. 

Designově i zpracováním mi přijdou géčka lepší, ale funkčně jsou zase dost často lepší obyč. digi.

EDIT: teď mám tedy na mysli jen "sportovní" digi, protože např. kalkulačky či vintage digi patří úplně do jiné kapitoly a nedá se to samozřejmě srovnávat.

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Designově i zpracováním mi přijdou géčka lepší, ale funkčně jsou zase dost často lepší obyč. digi.

EDIT: teď mám tedy na mysli jen "sportovní" digi, protože např. kalkulačky či vintage digi patří úplně do jiné kapitoly a nedá se to samozřejmě srovnávat.

Uz jsem myslel, ze se neopravis... Jinak gratuluji k hezkemu modelu, ja bych ovsem nesnesl tu inverzi a model s nazelenalym displejem a cernymi cislicemi nemohu za rozumno sehnat (nemyslim nabidky na ebay za 7-8 tis.). V cem spociva ta specifikace CZ? Jsou tam nejake odchylky od standardu modulu 3221?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Uz jsem myslel, ze se neopravis... Jinak gratuluji k hezkemu modelu, ja bych ovsem nesnesl tu inverzi a model s nazelenalym displejem a cernymi cislicemi nemohu za rozumno sehnat (nemyslim nabidky na ebay za 7-8 tis.). V cem spociva ta specifikace CZ? Jsou tam nejake odchylky od standardu modulu 3221?

Žádné odchylky, to je jen takové moje pracovní označení, protože je to verze, která se u nás oficiálně prodává. Ten model, který myslíš, už jsem měl - čitelnost je samozřejmě řádově lepší, ale na druhou stranu už jsem viděl i hůře čitelné inverzní displaje, než u těch mých GX-56. Sám jsem překvapený, že mi to zase až tak nevadí, ale je to asi tím, že jsem měl pozitivních displejů už tolik v řadě, že tenhle je pro mě změna, která mě zatím baví. Když nevidím, rozsvítím si podsvícení a je to. Uvidíme, jak dlouho mi to vydrží  :)     ....jo a máš pravdu -  kde jsou ty časy, kdy GX-56 byly na E-Bay nové k mání za 117 USD i s poštou. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Gratulace, přesně takové hodinky mám rád. Navíc dneska sehnat DBC-610 úplně nové je už docela problém, takže jsi měl asi i dost štěstí, že jsi na ně natrefil. :)

Odkaz ke komentáři

Žádné odchylky, to je jen takové moje pracovní označení, protože je to verze, která se u nás oficiálně prodává. Ten model, který myslíš, už jsem měl - čitelnost je samozřejmě řádově lepší, ale na druhou stranu už jsem viděl i hůře čitelné inverzní displaje, než u těch mých GX-56. Sám jsem překvapený, že mi to zase až tak nevadí, ale je to asi tím, že jsem měl pozitivních displejů už tolik v řadě, že tenhle je pro mě změna, která mě zatím baví. Když nevidím, rozsvítím si podsvícení a je to. Uvidíme, jak dlouho mi to vydrží  :)     ....jo a máš pravdu -  kde jsou ty časy, kdy GX-56 byly na E-Bay nové k mání za 117 USD i s poštou. 

Diky za osvetleni... Ja jsem samozrejme Gx56 bez inverze mel take, dvoje, bohuzel jsem se jich vzdy v nejakem pohnuti mysli zbavil. Zdaly se mi velke a to mam ruku 21,5 cm... Co bych ovsem dneska za ne dal. Nekolikrat jsem je bez uspechu poptaval zde na foru, bud je nikdo poradne nema, nebo se jich tech par jedincu, co je maji, nechce moc zbavovat. Moc se jim ani nedivim...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Diky za osvetleni... Ja jsem samozrejme Gx56 bez inverze mel take, dvoje, bohuzel jsem se jich vzdy v nejakem pohnuti mysli zbavil. Zdaly se mi velke a to mam ruku 21,5 cm... Co bych ovsem dneska za ne dal. Nekolikrat jsem je bez uspechu poptaval zde na foru, bud je nikdo poradne nema, nebo se jich tech par jedincu, co je maji, nechce moc zbavovat. Moc se jim ani nedivim...

Tak to jsme na tom podobně. Taky jsem ty s pozitivním displejem 2x prodal a teď bych je chtěl. Chvíli jsem měl dokonce i ty rádiem řízené. Mimochodem, ono se dneska vyplatí koupit ty GXW, ty vychází pomalu levnější a máš tam i rádio.

http://www.ebay.com/itm/CASIO-GXW-56-1BJF-G-SHOCK-GX-Series-Watch-Tough-Solar-Multiband-6-Band-Resin-/171642713198?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27f6b3f46e

Odkaz ke komentáři

Návštěvník cecil

dneska se gx-56 plně nabily a spolu s gdx-6900 "smoke-gold skeleton"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Tak dorazily i 'ty druhy' za ucelem vyzkouseni, ktery jsou teda jako opravdu lepsi a ktery naopak pujdou do sveta...

No a zatim tede vubec nevim, protoze kazdy jsou vlastne UPLNE jiny.

Pouzdro 610 je sedej matnej plast, kdezto 611 je klasickej svindlchrom, vcetne cudliku, tj. skrabance na nem budou i jen od koukani.

610 svetylko zelena dioda, musi se drzet cudlik, aby svitilo

611 'illuminator', kterej spociva v tom, ze dioda je zluta, po zmacknuti cudliku chvilku sviti sama. Da se nastavit automaticke rozsviceni pri pohybu zapestim... :eek:

U 611 je i pri jinejch 'obrazovkach' porad videt, kolik je hodin.

611 ma trosku kontrastnejsi displej.

610 ma lepsi databanku, lepsi zobrazeni jmena a navic i diar. Nedokazu si ovsem predstavit, ze bych to v dnesni dobe jakkoli vyuzil... B)

Nevim...  :cigar:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...