Návštěvník cecil Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 rangeman navy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 ty hodinky jsou dobrý, nedávno jsem o nich uvažoval, ale nakonec koupil jiný. modul mají dobrej, ale mně se nelíbí taková ta šedá co má jako imitovat kov. to pro mě moc pouťový, raději celý černý nebo tmavě šedý.To mas recht, s tim mam bohuzel zkusenost. Ta seda imitace kovu bude za chvili odrena a nevypada to nejlip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrb Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Po několika letech s mechanikami jsem si udělal radost. A svoji funkci plní skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrb Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 (upraveno) Omlouvám se, přes tapatalk se vložení obrázku nezdařilo. Upraveno 13. února 2015 uživatelem hrb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Koukám, žes je nešetřil. Supr fotka. Kam jsi je to vytáhl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrb Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Rekonstrukce chaloupky, sleduju kdy je čas oběda. Ač to tak nevypadá, po opláchnutí vodou jsou zas jak nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Ale jo, tomu věřím. Přesně na takovéhle zacházení jsou Géčka dělaný. Moc se mi to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 hrb: moc hezká fotka, jako dělaná do reklamy na géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 (upraveno) Moje dnešní nová akvizice... Protreky (resp. ABC hodinky) jsem vždycky chtěl, ale dosud byly pro mě, i použitý, finančně mimo můj limit nenáročnýho rekreačního chronosběratele. Až nedávno se naskytl jeden inzerát na Sbazaru, a Casia PRG-50 jsou doma. Sice zvnějšku dost jetý (co bych taky za sedm stovek chtěl), ale jinak plně funkční, mám z nich velkou radost, a o to mi jde. Jedný, co mě trochu zarazilo, je, že tenhle model neobsahuje stopky, jen alarm + ABC funkce. Upraveno 16. února 2015 uživatelem pavel1980 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 (upraveno) Tak absence stopek mne take zarazi, jinak gratulace k hezkemu kousku! Upraveno 16. února 2015 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 JJ, už jsem se probral různými Pro Trek fóry, základní model PRG-50-1V (resp. US označení PAG-50-1V), který mám já, opravdu bohužel stopky nemá, má je až typ PAG-50-1VCF (to CF jako Chronograph Function), který jinak vypadá (až na barvu) úplně stejně jako základní model. Je to škoda, ale přežiju to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Timex T5K822, dnes dorazily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Hezky citelny displej. Objednaval jsi na ebay? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 nene, kupoval jsem u nás, potřeboval jsem hodinky rychle, na nějaký čas musí alespoň zčásti nahradit právě prodané Rangemany ke kterým se v budoucnu hodlám vrátit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 A jakej to má modul ten PAG-50-1VCF?JJ, už jsem se probral různými Pro Trek fóry, základní model PRG-50-1V (resp. US označení PAG-50-1V), který mám já, opravdu bohužel stopky nemá, má je až typ PAG-50-1VCF (to CF jako Chronograph Function), který jinak vypadá (až na barvu) úplně stejně jako základní model. Je to škoda, ale přežiju to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 casiotron: hm, tak teď nevím, myslel jsem, že by tam mohl být modul 2271 (normální mají 2471), ale kromě jedné zmínky v diskusi http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?25442-PRG50-Casio jsem na ten záhadnej model se stopkama nikde nenarazil. Našel jsem ještě tohle http://www.princetonwatches.com/shop/PAG50-1V.asp , kdy jsem si původně myslel, že je to ono, protože tam jsou stopky uvedený, ale teď jsem si všiml, že je v popisku normální model V, tak si spíš myslím, že to bude chyba. Ale to je fuk, jak už jsem psal, mám z nich radost, dneska jsou celý den na ruce a pořád zkouším výšku a kurs :-) Než přišly, tak jsem se trochu bál jejich velikosti (nemám zrovna velký zápěstí), ale je to docela v pohodě. Ještě do budoucna pořídím nový origo řemínek a budu spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Číslo modulu by mělo být v rámečku vzadu na víčku hodinek. Já tu absenci stopek či odpočtu nevidím jako nějaký zásadní nedostatek. Moje Protreky PRT-40 stopky mají, použil jsem je asi jednou. Odpočet nemají a vůbec mi to nevadí. Je ale zajímavé sledovat vývoj tlaku či se někdy kouknout, jestli jsou světové strany právě tam, kde si myslím, že jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Chilliluk: modul u svých PRG samozřejmě znám, je to ten 2471, jak píšu výše, šlo mi o možný modul v té záhadné verzi PRG-50 se stopkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Aha, tak to jsem to špatně pochopil. Ale stejně se mi to nějak nezdá, jen jestli ta verze PAG-50-1VCF nebude jen výmysl nějakého vtipálka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Tak sem taky přidám svou dnešní novou akvizici: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se