Hasňa Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 Vcera na Genesis prede mnou nekdo fotil mobilem, a na ruce nove Prim Orlik. Toz sesli se tam sami lidi s vkusem. Oboji fajne. Genesis i Orliky.
marosh Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 Tuš byls ani nic neřekneš. Cos ochujel, že nepopisuješ, jak soudruhovia z Britanie zahrali? A the Police nebude, viš?
Hasňa Odesláno 21. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2007 Tuš byls ani nic neřekneš. Cos ochujel, že nepopisuješ, jak soudruhovia z Britanie zahrali? A the Police nebude, viš? No stale nemam, jako arbeitsloss, vsechny kontakty prenesene do noveho telefonu. Chtel jsem Te pripojit do primeho prenosu, kdyz zacali hrat Follow You Follow Me , ale pak jsem zjistil, ze Te nemam v seznamu. Par fotek sceny je tady http://res1999.blogspot.com/2007/06/genesi...t-on-again.html Ty Orliky tam videt nejsou. Mit fotak, tak udelam Primovi skvele reklamni fotky. Zvednuta ruka s Orlikama a v pozadi Mike, Phil a Tony. Bomba. Zvuk zatim asi nejlepsi na mega-live akci. Nekteri lidi v kotli hrozni pitomci. No a ti policajti Sumner, Stewart a Summers jsou kokoti. Nebo spise Ti v Interconcerts.
decebal Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marosh Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Teď mě to sere, že jsem nebyl, ale šetřil jsem síly na Police a je mi to k hownu. Nebolely moc nohy z toho stání na asfaltu? Co nového v profesním životě? Šukáš coš? A vyšukals něco?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se