xi xao Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Kolegove hodinari,poradte prosim:kdyz na hodinkach casio wv 58e nastavim pasmo BER (Berlín), tak mi displej ukazuje utc +2,0 a mam na displeji o hodinu vic nez je u nas. Kdyz nastavim PAR (Paris, utc +1,0), tak je vse v poradku. Ja jsem myslel, ze Berlin je v nasem casovem pasmu...V cem se pletu? Diky,xi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Kolegove hodinari,poradte prosim:kdyz na hodinkach casio wv 58e nastavim pasmo BER (Berlín), tak mi displej ukazuje utc +2,0 a mam na displeji o hodinu vic nez je u nas. Kdyz nastavim PAR (Paris, utc +1,0), tak je vse v poradku. Ja jsem myslel, ze Berlin je v nasem casovem pasmu...V cem se pletu? Diky,xiobávám se, že u pásma BER máš nastaven DST/letní čas a u PAR ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Obávám se stejně jako Frostie, v návodu máš postup nastavení.Stránka tři hned první odstavec. http://ftp.casio.co.jp/pub/world_manual/wat/en/qw3053.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xi xao Odesláno 27. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Diky obema, nastavil jsem u BER i PAR hodnotu DST na AUTO a uz je vse ok.Mejte se fajn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Diky obema, nastavil jsem u BER i PAR hodnotu DST na AUTO a uz je vse ok.Mejte se fajn! no vidíš. A teď už máš kromě budoucí výměny baterky bezúdržbové hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se