Kid_A Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 panove, krasna vizualizace. klobouk dolu....
bedan Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)Jak jsem psal výše, bez datumu je nechci.Ať se vám limitka vydaří.
Sluniq Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Zdravim vespolek !Omlouvam se, ale na mobilu nejsem schopen to nejak rozumne nakopirovat..Prosim pridejte me do seznamu, nejlepe varianta 1, varianta 3 je taky fajn. Radeji bez data, ale necham se prevalcovat.Nevim ted, nakolik je tema rucicek uzavrene, ale castecne cervena vterinovka by se mi moc libila. Nijak na ni ale netrvam. Ve zkratce +1 kus prosim. Diky.
obchodnik-o3 Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniq
Kasper Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 20.3. mám stretnutie s majiteľkou Davosy, za tepla sem napíšem informácie, ktoré od nej k limitke dostanem
financ Odesláno 21. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Tak ako sa ma majitelka?vyděržáááj pianěěr, v Báslu je čundrbál. Až to skončí, snad se něco dozvíme.Teď šly informace od Kaspera směrem k Davose, oni to nacení a pošlou. Doufám
Kasper Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Kolegovia, poprosím ešte o pár dní strpenia kvôli aktuálnym informáciám. Vďaka.
tommi Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Ahoj, můžu se ještě přidat? Volím variantu 3 (42 mm, bez datumovky). Díky.
Sluniq Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Tak jsem dneska koukal v sekci prodej na ty moc hezky Stowy, napadlo me, jestli by nestalo zato udelat pruhledny dynko a signovanej rotor, tak nejak mi prislo, ze kdyby tam bylo logo RAF, nebo treba letadlo, ze bych asi dokazal par minut denne stravit preklapenim.. Je to blbej napad, nebo dobrej napad, nebo jakej je to napad ?
Kasper Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Pekný podvečer kolegovia. Po Baselworlde som mal veľa cestovania, nakoľko sa mi dejú zmeny v pracovnom živote (o tom trošku neskôr).Každopádne - V Davose zatiaľ nie je problém s ničím, čakám na nacenenie, čo chvíľku potrvá i vzhľadom na to, že predsa len nie sú manufaktúra, ktorá si všetko robí pod vlastnou strechou, takže na určité správy je potrebné počkať od subdodávateľov.Len tak pre info, keďže Battle of Britain trvala od 10.7-31.10.1940, po získaní všetkých informácií potrebných na odsúhlasení samotnej výroby by sme to mohli skúsiť smerovať k určitému dátumu (len nápad).Pekný víkend prajem M.
Kasper Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommi
Kasper Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Tak jsem dneska koukal v sekci prodej na ty moc hezky Stowy, napadlo me, jestli by nestalo zato udelat pruhledny dynko a signovanej rotor, tak nejak mi prislo, ze kdyby tam bylo logo RAF, nebo treba letadlo, ze bych asi dokazal par minut denne stravit preklapenim.. Je to blbej napad, nebo dobrej napad, nebo jakej je to napad ?Je to samozrejme na dohode, ale osobne si myslím, že viac by sme sa mohli "vyblázniť" gravírom na pevnom zadnom veku
pinkoid Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Tak chlapci jsk to vypada ? #dead man walking?
Sluniq Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Soustred se vzdyt kasper pred tydnem psal ze se ceka na subdodavatele.. Ja jsem samozrejme taky nervozni, ale myslim, ze by bylo fer nechat tomu do konce mesice, jen tezko bude honit dodavatele dodavatelu kvuli dvaceti kouskum
financ Odesláno 19. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Třiceti kouskům :-)Ani já nic novýho nevím, čeká se na info z Davosy
pinkoid Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Omlouvám se za svoji nesoustředěnost, to jsem přehlédl
pinkoid Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Omlouvám se za svoji nesoustředěnost, to jsem přehlédl
brut12358 Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Tak se taky připojuji a nechám se převálcovat většinou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se