F.B. Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Inciatív čo nedopadli tu už bolo, a ešte bude - je to normálna súčasť života, nie len na Chronomagu. Každopádne ale, ešte to páni nevzdávajte F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Ty sou výborný, 39 mm je OK. Do těch bych hned šel, 100 zájemců tady ale asi nebude, škoda.Tak to trochu popoženeme... Nedávno jsem si psal s Eddiem z Timefactors.com ohledně jejich modelu Speedbird PRS-1 (velmi rychle vyprodaná limitka z roku 2002) a Eddie se uvolil, že by vyrobil novou limitku na bázi tohoto modelu. Určitým omezením je minimální počet 100 kusů, cena někde kolem 500 GBP a pro někoho i velikost 39mm. Na druhou stranu, výhodou je výsledek, který by mohl vypadat nějak takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Taky bych do těch Speedbirdů šel Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 mne sa toto moc nepozdava, este skusim pockat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 (upraveno) hele taková otázka.... ví vůbec v Davose o záměru dělat nějakou limitku? mě to pořád přijde, že se to uměle prodlužuje.... koneckonců jde jen o drobný úpravy stávajícího modelu - číselník,ručky? a oboje je v podsattě na pár telefonů, mailů.... (když jsme řešili číselník na Liberty, tak jsme 1) zavolali do fabriky, 2) jeli do fabriky si udělat představu co umí a neumí -dělají číselníky pro breitling, Rado, dokonce Rolex u nich poptával a testoval, 3) dostali jsme nabídku, 4)jeli jsme do fabriky podruhé převzít vzorky.... a to jsme byli uplně nový zákazník se zkušeností nula s takovým projektem). Takže mě prostě přijde divný jak se tady furt na něco čeká a vymlouvá se na dodavatele..... Omlouvám se pokud to tak není, ale myslím, že nejsem sám komu se toto honí v hlavě.....dlouho jsem k tomu přihlížel s tím, že se napíšu až podle toho jak to dopadne, nicméně jsem situací znechucen tak, že jsme rád, že jsem se nenapsal.... a mám pocit, že z celkového počtu zájemců už také moc nezbude..... Upraveno 4. července 2015 uživatelem Denjl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Kasper ako to vyzera? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 (upraveno) Vzhledem k vývoji celé akce se škrtám. Přeji hodně zdaru v dotáhnutí do úspěšného konce. Aktualizovaný seznam:financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommi Upraveno 8. července 2015 uživatelem Vjace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 A máme tu cenofku, hurá. Davosa se k tomu postavila celkem vstřícně a výsledná cena je 18.700 Kč včetně DPH když nás bude 35 Cena zahrnuje základní model Davosa Military 42mm, náš ciferník, ručičky, zadní víko podle našeho návrhu, plus práce.Dodání hodinek je 90 dní od objednávky, záloha se bude dávat ve výši 30% ceny hodinek. Pokud nás bude míň, hodinky budou o něco dražší, víc lidí to zase o něco zlevní. To pořešíme podle případného zájmu Myslím že by to šlo. Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Jaka je finalni podoba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Cena je paradna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 celkom solidna ponuka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Budou s datumem nebo bez ? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Super, ale finalni podoba jeste neni, pokud se nepletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Cenovka celkem fajn...finalni podoba je tedy ta co postoval sedlin asi dve stranky nazpet? Takze tistenej sunburst cifr bez plastickejch indexu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Nevím jestli to někdo postřehl, že jsem se taky hlásil, takže raději zaktualizuji seznam :-). Až bude finální verze (pokud to není ta co tady už dvě stránky zpět proběhla...), sem s ní. Jinak, jak jsem to tak pročítal a ano, vleče se to, ale stejně se patří poděkovat za iniciativu a vložený čas těch co to zařizují. Dík! Aktualizovaný seznam:financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Poprosim zkopirujte sem posledny obrazok, ze ako hodinky vyzeraju. (Som na mobile, dlhodobo) Co vsetko chceme a potrebujeme vyriesit? Do vianoc by teoreticky hodinky mohli byt aj hotove, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Poslední verze je ta co dával Sedlin pár stránek zpátky. Většina zájemců je pro Nodate variantu. Součástí balení bude standardní řemen a NATO Standardní balení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Co nám zbývá dořešit, je podoba dýnka. Takhle vypadal jeden z raných návrhů.Za tuhle cenu nečekám gravírování jako u IWC limitek, technologie by nám reliéf trochu zjednodušila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Mam par otazek:Okraje rucicek jsou hola ocel nebo seda barva?Nestacilo by mit na dynku misto dlouheho napisu neco jako L.E. X/NM ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 ručky jsou niklované O dýnku pojďme debatovat, rád si poslechnu návrhy a argumenty. Mám myšlenku udělat všechny hodinky navlas stejné, včetně dýnka a označení limitky. Takhle budou mít všichni jedničku (nebo to na čem se domluvíme) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se