People Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Tak skratka L.E. By bola kompromisna. Cech si to vylozi ako limitovana edice, slovak limitovana edicia, anglicak limited edition. Nemec atd. Ale L.E. Je kratke a suche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Já bych to tam loupnul jedním jazykem, vícero bude vypadat fakt divně....a co tam ještě přidat připomínku 75. výročí jejich vzniku, koneckonců bylo v pátek a pěkně by to vše dokreslilo...navíc vždy bude jasný rok vzniku této limitky a vždy se mi to u limitek (např Apollo limitky u Moonů) líbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 (upraveno) tak dole může být L.E.31 a nahoře zas L.P.2015 ....jen vtip, doufám, že se toho léta páně nikdo nechytne :-) Upraveno 13. července 2015 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Aktualizovaný seznam:financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Tak protože jsem měl v merku jiné pilotky a sešlo z toho a tady to nakonec vypadá na zdárný konec, tak se opět hlásím Aktualizovaný seznam:financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Cau, vespolek, me se to taky zacina libit, tak se hlasim :-)Aktualizovaný seznam:financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibirVjaceFrantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Mi se to líbí čím dál víc, takže se moc rád přidám. Ale koukám, že už je 31 zájemců, takže kdyby chtěl někfo vystoupit, tak jdu do toho. Jo a jsem jednoznačně pro anglický nápis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Pise pan Financ:" Davosa se k tomu postavila celkem vstřícně a výsledná cena je 18.700 Kč včetně DPH když nás bude 35" Takze se napis :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Pise pan Financ:" Davosa se k tomu postavila celkem vstřícně a výsledná cena je 18.700 Kč včetně DPH když nás bude 35" Takze se napis :-)Urcite, ale potom resili 31 kusu ke 310 sqadre, tak si nejsem jisty ale ja se tedy napisu preventivně napisu. Aktualizovaný seznam:financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibirVjaceFrantikVojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 (upraveno) Aktualizovaný seznam:financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibirVjaceFrantikVojta1ondralbc Update: 33 Upraveno 14. července 2015 uživatelem ondralbc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Prijde mi zvlastni vnimat to cislo pred lomitkem tak ostre. Dulezity je prece celkovy pocet kusu. Cislo pred lomitkem nemusi znamenat ani poradi vyroby dynka, natoz neceho jineho Takze za mne vypusteni cisla pred lomitkem ok, ale nerad bych, aby vsechny kusy mely cislo pred lomitkem stejne. Taky tam muzeme dat "one of few", coz by se ambivalentne vztahovalo k hodinkam, pilotum i majitelum hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Prijde mi zvlastni vnimat to cislo pred lomitkem tak ostre. Dulezity je prece celkovy pocet kusu. Cislo pred lomitkem nemusi znamenat ani poradi vyroby dynka, natoz neceho jineho Takze za mne vypusteni cisla pred lomitkem ok, ale nerad bych, aby vsechny kusy mely cislo pred lomitkem stejne.lomítko tam nebude. Ani číslo před ním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 me se libi one of 3.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 (upraveno) jo, pudu do toho taky...ktualizovaný seznam:financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibirVjaceFrantikVojta1ondralbcDenjl Update: 34 jinak: one of XX je celkem v pohodě... Upraveno 14. července 2015 uživatelem Denjl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Souhlasím s "one of XX", to je dobrý nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 sledujem to tu od zaciatku a uz vidim svetlo na konci tunela.tak vas v tom nenecham financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibirVjaceFrantikVojta1ondralbcDenjlAlexion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Už to tu sleduji delší dobu, ale nedaří se mi to dohledat. Jak je na tom lumi,respektivě by se mi moc líbilo, kdyby byla i na logu 310.té. Nevím jak je to náročné a moje rozhodnutí to nezmění, jen zjištuji stav? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 (upraveno) Současný stav: 34 (ty kteří v seznamu mají požadavek na date, tak jsem obeslal SZ, ať potvrdí/vyvrátí svou účast - ať máme přesný seznam) Aktualizovaný seznamfinancpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibirFrantikVojta1ondralbcDenjlAlexion Upraveno 14. července 2015 uživatelem Vjace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Už to tu sleduji delší dobu, ale nedaří se mi to dohledat. Jak je na tom lumi,respektivě by se mi moc líbilo, kdyby byla i na logu 310.té. Nevím jak je to náročné a moje rozhodnutí to nezmění, jen zjištuji stav?k lumi se ještě vrátíme, teď se tu pěkně rozjela diskuze nad dýnkem. Tak se chvilku můžeme věnovat zadní straně. Logo 310. perutě určitě svítit nebude, to je na dýnku, na cifru je logo RAF a domovenka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Já jsem pro český nápis na dýnku Klidně to, co bylo zmíněné na minulé stránce: "limitovaná edice 34 kusů". A ještě nebyl špatný nápad do toho zapojit to výročí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se