gooseman Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Ahoj, šel bych do toho taky, když už tam je v seznamu i brácha.) financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibirVjaceFrantikVojta1ondralbcDenjlAlexiongooseman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petrán Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán huhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibirVjaceFrantikVojta1ondralbcDenjlAlexiongoosemanCitovatMulti citace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán huhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibirVjaceFrantikVojta1ondralbcDenjlAlexiongoosemanOndřej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Pani, bez datumovky to pre mna nie je ono. Tak som sa vymazal zo zoznamu. Drzim palce, nech sa dielo podari dotiahnut do konca. financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán huhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibirVjaceFrantikVojta1ondralbcDenjlAlexiongoosemanOndřej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)obchodnik-o3 parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán huhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibirVjaceFrantikVojta1ondralbcDenjlAlexiongoosemanOndřej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Co se týče dýnka- jsem spíše pro anglickou variantu ONE OF 3... ve spodní části a 75th ANNIVERSARY ve vrchním půlkruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 me je to vcelku jedno, ja uz su pro cokoliv, nasa limitovana ETA za par supu, to mi staci ke stesti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 (upraveno) financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)obchodnik-o3 parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán huhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibirVjaceFrantikVojta1ondralbcDenjlAlexiongoosemanOndřej71jebiga Upraveno 15. července 2015 uživatelem Kasper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Tak slušně se to rozjelo, zatím je nás 37. Zajímalo by mě, zda je někdo schopen udělat další individuální úpravy, poté co pro nás Davosa limitku vyrobí? Detail červené vteřinovky, případně kdyby logo raf či domovenka (nebo oboje?) lumilo, to by se mi líbilo. Chápu, že by za to něchtěl utrácet každý z téměř 40ti hlavého seznamu, proto se ptám zkušenějších, zda je v ČR někdo, kdo by si s tím pak dokázal vyhrát? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Co se týče dýnka- jsem spíše pro anglickou variantu ONE OF 3... ve spodní části a 75th ANNIVERSARY ve vrchním půlkruhuDobry napad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Člověk tu chvili neni a takovej vyvoj! Logo ci napis na dynku mne tolik netrapi, spis bych taky bral cerveny konce vterinovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 k lumi se ještě vrátíme, teď se tu pěkně rozjela diskuze nad dýnkem. Tak se chvilku můžeme věnovat zadní straně. Logo 310. perutě určitě svítit nebude, to je na dýnku, na cifru je logo RAF a domovenka. Jasně, myslel jsem to logo na cifru a psal jsem to z mobilu a ten návrh byl na jiné straně. Co se týče dýnka, tak upřednostním anglický text, taky se mi líbí one of XX a nápis k výročí. Na druhou stranu se klidně přizpůsobím, moc se mi to líbí a jeden nápis, to už asi nezkazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 - anglicky text na dynku- cerveny detail na sekundovke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Taky se přimlouvám za červený detail - ideálně vterinovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 urcite by som dal cerveny koniec sekundovky, je to jednoduche a nenutene spestrenie cifernika. text urcite v anglictine. s ostatnym zatial problem nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 K cervenemu detailu uz jsem se pridal drive, ale svitici lumi logo RAF by se me moc nelibilo. To uz je na me moc pouťový.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Cerveny koniec sekundovej rucicky by bol fajn. Som ZA.Lumi logo je blbost. Som PROTI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Já mam červený konec vteřinovky na Béčkách, je to pěkné, ale mám k tomu stejně červený nápis "automatic". Tak nevím, jestli to bez dalšího červeného detailu nebude vypadat divně... Já jsem proti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Chtěl bych se zeptat, zda je možné k hodinkám dokoupit i tah. Poslal jsem dotaz do Davosy, ale nikdo mi neodpověděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Chtěl bych se zeptat, zda je možné k hodinkám dokoupit i tah. Poslal jsem dotaz do Davosy, ale nikdo mi neodpověděl.V Davose aktuálne dovolenkujú. K modelu Military sa kovový náramok nerobí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se