People Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 (upraveno) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74193-distrib%C3%BAcia-davosa-pre-%C4%8Desk%C3%BA-republiku-a-slovensko/&do=findComment&comment=1194501 V kazdom pripade skvela sprava od Kaspera. V pondelok by uz hodinky mohol mat a pripravovat baliky. Nezavidim mu Upraveno 6. října 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Vzhľadom na môj pracovný program (Praha, Brno, Bratislava, Spišská Nová Ves) to vidím na piatok budúceho týždňa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 omg to budou nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Vzhľadom na môj pracovný program (Praha, Brno, Bratislava, Spišská Nová Ves) to vidím na piatok budúceho týždňa. ok, a platí tedy stále, že je možné osobní převzetí (Brno, Pha etc). Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 ok, a platí tedy stále, že je možné osobní převzetí (Brno, Pha etc). DěkujiTo, by mě také zajímalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Martine, já ti je můžu vyzvednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Update - hodinky by mali dorazit zajtra (utorok).V stredu budem v Brne - komu to vyhovuje - dorucim. Zvysne dni tohto tyzdna som na Slovensku, budem kontaktovat kolegov za ucelom dorucenia resp hodinky posielat.V pripade akychkolvek otazok mi prosim piste SZ. Dakujem.M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Kdo , je vyzvedne v Brne a doveze do Prahy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Ok Kaspere, dej pak prosím vědět, kde budeš v Brně (Pohanka?), případně kdy, stavil bych se je vyzvednout. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Ok Kaspere, dej pak prosím vědět, kde budeš v Brně (Pohanka?), případně kdy, stavil bych se je vyzvednout. Díky Šilingrovo námesie vyhovuje. Napíš mi prosím správu a dohodneme sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Zítra jsem v Brně a ve čtvrtek v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juno Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Ideálně Praha prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Zítra jsem v Brně a ve čtvrtek v PrazeTo by jsi nám je mohl vzít do Prahy , snad tě nepřepadnou lupiči a neodvezou na Slapy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Též jsem pro Prahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klingac Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Pripájam sa k pražskej tlupe, vďaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 (upraveno) Zítra jsem v Brně a ve čtvrtek v Praze Mohu se take pripojit PLS ? Upraveno 11. října 2016 uživatelem martin151 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Dnes tu bolo síce upršané počasie, slnku sa príliš usmievať nechcelo, ale ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Na tom naťáku vypadaj dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Na tom naťáku vypadaj dobře Vychádzal som z toho, že model Military vyzerá oveľa lepšie na nato strape. Tak som do dal nahodiť naň a kožené remienky sú priložené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se