vaurien Odesláno 22. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2007 (upraveno) falkkon napsal: Uklidňující pastva pro oči Jj. A jak krásně nahlas tikají . Když mám náladu, nechám náramkové hodinky doma a nosím cibule. Všechny jsou vyčistěné, seřízené a v chodu. Když to vezmu od shora vlevo, tak jsou to : Stopky od firmy L. Hainz, švýcary Langendorf s nějakou luminiscenční barvou na ručkách a číslech, Sonia watch s pravděpodobně švýcarským 15 -ti kamenovým strojem a poslední jsou hodinky (asi taky švýcarský stroj ), které pod svojí firmou prodával plzeňský zlatník TAJČ. Nejraději nosím ty Sonia, protože krásně nahlas tikají a mají perfektní patinu - ošoupaný plášť z kombinace ocel + mosaz. Prostě jsou na nich ty léta zvenku vidět... Upraveno 6. července 2007 uživatelem vaurien
JanR Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 vaurien napsal: Pro potěchu oka i duše... Při pohledu na Vaše hodinky mě srdce bolí, včera nám vykradli dům a kromě elektroniky a šperků jsem přišel o cibule značky omega, které jsem zdědil po otci a ten zase po svém, podle informací od otce se jednalo o jedny z prvních cibulí této značky (nevím od kterého roku by to mohlo být?, dědeček se narodil 1876 a dříve než ve 30 letech si je dovolit asi nemohl), měly specifický řetízek z destiček z drobnými kostičkami ve kterých se jako v kloubu lámal. Ciferník byl již z čtvrtiny ostařený a méně čitelný, hodinky byly plně funkční, bezpečně bych je poznal, foto ale nemám . Nechce se mi skládat zbraně a rád bych něco pro jejich nalezení udělal, obcházím bazary, mám dávat inzerát, kam, pokud máte nějakou radu, budu za ní vděčný. Neznám hodnotu hodinek, pro mne je nevyčíslitelná a nedovedu si představit, že už je nebudu nikdy mít a nemohu je dát ani svým dětem. Nabízím odměnu za jejich navrácení ve výši odhadní ceny těchto hodinek plus deset tisíc, ať je jakákoliv. Pokud bude k hodinkám přibalena i skupina co to udělala, dalších deset tisíc navrch, potřeboval bych si vyřídit účty za morální újmu mé rodiny. Na otázku v sousední diskuzi o skladování cibulí, dědeček si vyrobil stojánek na kterém je měl pověšené na nočním stolku když je neměl u sebe, zůstal mi doma, mohu nafotit až si zase koupím fotoaparát, který mi ukradli, jedná se o pěknou konstrukci, dneska by se dal udělat ještě lépe. JanR
boo-beek Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2007 JanR napsal: Při pohledu na Vaše hodinky mě srdce bolí, včera nám vykradli dům a kromě elektroniky a šperků jsem přišel o cibule značky omega, které jsem zdědil po otci a ten zase po svém, podle informací od otce se jednalo o jedny z prvních cibulí této značky (nevím od kterého roku by to mohlo být?, dědeček se narodil 1876 a dříve než ve 30 letech si je dovolit asi nemohl), měly specifický řetízek z destiček z drobnými kostičkami ve kterých se jako v kloubu lámal. Ciferník byl již z čtvrtiny ostařený a méně čitelný, hodinky byly plně funkční, bezpečně bych je poznal, foto ale nemám . Nechce se mi skládat zbraně a rád bych něco pro jejich nalezení udělal, obcházím bazary, mám dávat inzerát, kam, pokud máte nějakou radu, budu za ní vděčný. Neznám hodnotu hodinek, pro mne je nevyčíslitelná a nedovedu si představit, že už je nebudu nikdy mít a nemohu je dát ani svým dětem. Nabízím odměnu za jejich navrácení ve výši odhadní ceny těchto hodinek plus deset tisíc, ať je jakákoliv. Pokud bude k hodinkám přibalena i skupina co to udělala, dalších deset tisíc navrch, potřeboval bych si vyřídit účty za morální újmu mé rodiny. Na otázku v sousední diskuzi o skladování cibulí, dědeček si vyrobil stojánek na kterém je měl pověšené na nočním stolku když je neměl u sebe, zůstal mi doma, mohu nafotit až si zase koupím fotoaparát, který mi ukradli, jedná se o pěknou konstrukci, dneska by se dal udělat ještě lépe. JanR Kua, to je mi te lito... Kazdopadne - nemas nejaky foto? Precijen je tu par lidi, ktery kapesni hodinky celkem zajimaji a pri nejakem fotu, ci dokonce nejakych cislech, by mozna treba nekdo neco zjistil...
vaurien Odesláno 21. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 JanR napsal: Tak to je mi moc líto. Jiné cibule není problém koupit, ale už to nebude ono. Hodinky které se v rodině dědí po generace se jen tak nahradit nedají... Určitě se objeví někde na burze nebo v bazaru. Ale k jejich identifikaci by to chtělo trochu více informací. Průměr pouzdra, výrobní číslo a nejlépe fotku.
PepaSFI Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 to zamrzí ikdyby šlo o něco naprosto bezcenného.Prostě to má hodnotu těžko vyčíslitelnou a nejspíš to skončí někde v zastavárně za pár stovek. Kamarádovi nedávno ukradli auto,celkem nic moc ale měl vypiplaný motor a prostě do něj dal kus sebe jak se říká.Konec to mělo velmi neveselý. Tady je celý příběh http://www.italiancars.org/fiat/diskuze/in...ow&id=79754 Ty co mají vztah k technice upozorňuju že záběry jsou drastické.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se