bocko Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Zatím se schovávám v lese, ale bez toho kompasu na hodinkách jsem v prdeli... Budu si muset koupit protreky... :-))))))A čo teplota, nechýba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 20. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Ne, je mi horko... Jako by mi hořela koudel u prdele... nebo hranice pod nohama... :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 "Kocour" pod vodou ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Bartík Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Pantera má nového kamaráda kocoura :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 16. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Doprdele práce, proč jsem je prodal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 já dokoupil 5610 a nosim je furt, ale renče jsem si nechal... ty se neztratí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Doprdele práce, proč jsem je prodal...Pretože máš super 5610... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Kocur v jame Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 kocour v troubě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Kam vsade sa daju kocuri vopchat strcit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Doprdele práce, proč jsem je prodal... Protože jsi si jich už nevážil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 22. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 Nevážil sis mě...po žních pudeš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Bartík Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 Jak to tady pročítám, tak jsem zjistil, že je nejspíš místní povinnost pořídit kocourovi druhého kamaráda do deště, aby se nebál Ale to Vám povím, ty malý retrogéčka jsou tuze fajnové zboží Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 nejlepší kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 ...trocha prachu a špíny správnýmu Kocourovi nevadí.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 ..ty desky jsou špatně...ta, co je zasazená v třmenu patří k pístku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 ... jo, ja to prohodím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 6. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Já jsem takovej kokot... už projíždím shopy, kde je zase koupím... To není normální tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Já jsem takovej kokot... už projíždím shopy, kde je zase koupím... To není normální tohle... make my day Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Já jsem takovej kokot... už projíždím shopy, kde je zase koupím... To není normální tohle... Wizardov ťa chcel vtedy zato upáliť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se