pavel23 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Jsou perfektní. Kdybych na nich viděl čas v šeru, tak bych je neprodal. Mají super dezign. Škoda, že je nedělají s větším displejem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Já jsem takovej kokot... už projíždím shopy, kde je zase koupím... To není normální tohle... Ti prodám svoje, jsou jak nové - žádné moje hodinky nejsou tak zachovalé, nechápu to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Kocourů není nikdy dost. Také děkuji členu Harwey za upozornění na prodej Kocourů, jsou jak nové :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 rado sa stalo:) uz ich aj mas? no parada! zelene ti este chybaju;) alebo nie su vyfotene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Jj jsou to ty v pravo. Pán je poslal hned a pošta byla rychlá. Zelené zatím nemám, ale to napravím časem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 no tak to potom velka parade, skvela dohoda, gratulujem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 vidím žluté,pod nima desert verzi,ale ty napravo a nalevo jsou stejné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 jj stejné. nalevo mé pracovní otloukánky a ty napravo dnes přinesl pošták. Jsou v super stavu tak půjdou na výstavku mezi brášky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Jj jsou to ty v pravo. Pán je poslal hned a pošta byla rychlá. Zelené zatím nemám, ale to napravím časem :-)A co modré? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No jestli chceš úplnej komplet: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Ty jsou taky super, vlastě bych bral všechny :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Kde si zohnal tie žlté limitky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Kde si zohnal tie žlté limitky?jsou od Wizzarda ,je tu o nich psáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Kde si zohnal tie žlté limitky?Je to trapné... mám 27 géček, ale kocoury žádné. Jde o obrázek z mého archivu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Z té fotky limitek,nejvíc se mi líbí ty spodní oranžové a ty zeleno žluté. ..jen ty ceny za ně. ..D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Je to trapné... mám 27 géček, ale kocoury žádné. Jde o obrázek z mého archivu.Mohol by si zverejniť svoju zbierku btw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 jsou od Wizzarda ,je tu o nich psánoJJ ja len že mne sa zase páčia najviac práve tie žlté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Mohol by si zverejniť svoju zbierku btw.Můžu to tu slíbit. Už jsem je chtěl nafotit, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Strašně moc chci ty bílé vpravo dole - perfektně mi sednou k lyžařským hadrům. Ale abychom si rozuměli - zas ne tak strašně, abych za ně dal 14 tisíc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Dave: tu su za 6.500 https://aukro.cz/g-shock-x-burton-limitovana-edice-sleva-50-6915007741 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Strašně moc chci ty bílé vpravo dole - perfektně mi sednou k lyžařským hadrům. Ale abychom si rozuměli - zas ne tak strašně, abych za ně dal 14 tisíc :-)jen je potřeba si uvědomit že údržba bude trošku naročnější,otěr látek na to povrchu bude vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se