McStinger Odesláno 2. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 President čr je dle ústavy čr apoliticka osoba. Volebná kampaň nie je prezident Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Beru, medaili poslu! Staci budovatel mesta chomutova nebo čssr - sssr pratelstvi? Ta je hezci! C?po????? Komotau bude dostačující, víc si nezasloužím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Posli adresu, dam do posty! Nebo osobni predavacka parkač OC sestka. A mikinu maš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Hasic Prosím uz zmlkni a nechaj aj ostatných súťažiacich nech sa prejavia. Nech ta sutaz ma grady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Jak z toho ven? Daruj je mě (nebo komukoliv, kdo se toho ujme) a vyhlašme aukci na dobročinné účely. Tobě zůstane dobrý pocit a stylová "oslava" výročí, zároveň splníš slovo, že je daruješ. Obdarovaný "neporuší" podmínku prodeje (aukce se s přimhouřenim oka nepočítá jako prodej) a navíc se ukáže, kdo z dosavadních "podkuřovačů a žebroty" (bez urážky) má skutečný zájem o netuctový hodinky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 (upraveno) Já se včera malinko cinknul a když jsem přišel domu, rozhodl jsem se přendat ciferník na Amphibiích, to nemůže bejt tak složitý, že....Zasednul jsem za pracovní stůl a s chutí do díla! Z velké kancelářské sponky sem si udělal otevírač na dýnko pomocí brusky a štípaček. Dvakrát jsem si ho zapíchnul do ruky ale po 20 minutách dýnky povolilo. Cajk. Dále jsem pochopil že musím vyndat korunku. Bohužel sem u sebe neměl hodinářské šroubováčky a sada která jsem měl byla mírně magnetická (což jsem si uvědomil že pro hodinky není OK).Naštěstí jsem měl dostatečné množství sponek, z jedné sem si vytvořil šroubovák (pokusil jsem se ho zakalit, u toho jsem se popálil) a po těžkém boji se mi podařilo vyndat korunku (když jsem si asi po 5 minutách všimnul toho pusheru který je potřeba zmáčknout).Na dobrodružné cestě za vysněným ciferníčkem následovalo sundání ručiček. Jednou jsem viděl chytrého pána, jak pod ně nasadil papír vystřižený do V, aby zabránil poničení ciferníku. Použil jsem zmagnetované nůžky (jejichž magnetičnost jsem shledal jako pro papír neškodnou) a vytvořil krásné véčko. Po nasazení pod ručičky jsem si uvědomil, že nemám ten stahovák (vzpomněl jsem si, že v garáži je stahovák na řemenice a má velmi podobný tvar jako ten na ručičky ale u dveří jsem si uvědomil že velikost nesedí a vrátil se ke stolu).Velmi hbitě (dle možností) jsem použil kapesní nožík (nezmagnetovaný) značky Spyderco a na třetí pokus se mi podařilo ručičky sundat. Vteřinovku jsem sice přeřízl ale k ciferníku jsem si chytře pořídil i jednu sadu ručiček navíc, takže no problemo.Následovalo sundání ciferníku. Trochu mě zaskočily šroubky které drží nožičky ciferníku (prostě jsem je ignoroval) a tak se i tato operace značně protáhla, neb se mi mezitím podařilo ztratit ten jediný šroubek který jsem z hodinek vyndal (chytil se na zmagnetované nůžky. Trochu mě to zmátlo protože jsem ho hledal na stole, na zemi, na sobě a dokonce na psovi co spal pod stolem).Šroubovák z druhého kroku nebyl kompatibilní s šroubky, musel jsem tedy udělat ještě jeden ze zichrhajcky (opět jsem provedl martenzitické kalení a vyvaroval jsem se dalších spálenin).Konečně přišel ten okamžik! Co má být dole je dole a už jen dát vše do kupy!Vesele a hbitě (hlavně vesele) jsem dával vše do kupy, utahoval šroubky atd... cirka za 40 minut bylo vše na svém místě a vše bezchybně fungovalo až na setrvačku, která stála. Několikrát jsem jí pošťouchnul zichrhajckovým šroubovákem ale kupodivu ji ani to neprobudilo k životu. Znovu jsem smutně a hbitě (hlavně smutně) vše rozdělal, dal do pytlíčků a jal se psát tklivý mail panu Frýdlovi....Takže je jako jasně vidět, že ruské hodinky jsou pro mě srdcovka a že navíc teď žádné nemám, takže nutně potřebuju!No a slibuju že na Navigátorech nebudu měnit ciferník.... Upraveno 2. listopadu 2014 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Trojan, asi te nepotesim, pan Frydl ma do vanoc plno a dalsi hodinky nebere :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Já jsem přece nesoutěžil, já se jen smál ale klidně mě tam na tom seznamu nech, když tak je daruju Mischovi za jeho stachanovskej výkon při montáži strojků do naší limitky, a jako náplast na vykradenou sbírku- ustál to statečně, je to velkej muž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Trojan, asi te nepotesim, pan Frydl ma do vanoc plno a dalsi hodinky nebere :-)to aj ja tak zvyknem povedat ked sa chcem niekoho zbavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) Trojan, asi te nepotesim, pan Frydl ma do vanoc plno a dalsi hodinky nebere :-)Hádám, že to spolu nějak vyřešíme :-) Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Jo a myslím si, že hodinky by mělo dostat nějaké nadějné chronomládě (ale jo je na Stingerovi) takže se soutěže zúčastnit nehodlám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Čo viac si v pondelok ráno želať ako toto vlákno Fakt ti zaň ďakujem.Lichôtky už tu zazneli, takisto aj veľmi jemné vyhrážky. No ja vyhlasujem, že pokiaľ hodinky nevyhrá osoba (najlepšie však ja, však o to tu ide), ktorá si to zaslúži, objednám bandu číňancov, ktorí budú do tvojch vlákien vkladať takéto a ešte aj iné a horšie obrázky. A to je myslím vyhrážka silnejšieho kalibru, takže by som si dal bacha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Vážení, akcia stále prebieha. Na jednu stranu ma teší počet zobrazení vlákna, ktorý za necelé dva dni dosiahol skoro polovicu toho, čo moja recenzia Marinusov za rok. Na stranu druhú som prekvapený pomerne malým záujmom o súťaž zo strany členov, ktorí s koníčkom začínajú, hodinky ich bavia a nemajú na ne peniaze, alebo aj členov, ktorých hodinky bavia už dlhé roky a peniaze na ne majú. Rovnako invencia cteného osadenstva, až na pár výnimiek, nie je na očakávanej úrovni a je pre mňa trochu sklamaním. Trochu som dúfal, že členovia dokážu viac, než iba vkladať do vlákna Humor animované gify s vtipnými scénkami, prípadne si prskať na monitory pri predstave hrdzavých hodiniek Pripomínam, že súťaž je transparentná. Nebudem nikoho uprednostňovať z dôvodu, že ho poznám, alebo že je váženým členom. Aktuálny zoznam súťažiacich. Ak som na niekoho zabudol, nech sa pripomenie. Ak niekto chce byť zo zoznamu vyškrtnutý, nech porozmýšľa, ako na to. Cesta je jednoduchá a netreba sa vyhrážať rozbíjaním hodiniek za pomoci nástrojov z doby železnej maxigabrielgbandicootProrokWandererNERO.8ivan_989jschmidChobotJosef01gougyjankoxxxFrantisekHHonza.mantainstantFrostieeskimakmondeo2QvidostraspolPatrikTriskellutrejchHasičKamilzhradoRybizMajk1TrojanBlinker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Já jsem přece nesoutěžil, já se jen smál ale klidně mě tam na tom seznamu nech, když tak je daruju Mischovi za jeho stachanovskej výkon při montáži strojků do naší limitky, a jako náplast na vykradenou sbírku- ustál to statečně, je to velkej muž. Smial si sa, čo som bral ako lichôtku, takže súťažíš. Lichôtky už tu zazneli, takisto aj veľmi jemné vyhrážky. No ja vyhlasujem, že pokiaľ hodinky nevyhrá osoba (najlepšie však ja, však o to tu ide), ktorá si to zaslúži, objednám bandu číňancov, ktorí budú do tvojch vlákien vkladať takéto a ešte aj iné a horšie obrázky. A to je myslím vyhrážka silnejšieho kalibru, takže by som si dal bacha... Bojim bojim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 kebyže boli "prisúdené" mne tak sľubujem, že pri mojom príspevku č. 999 ich pošlem ďalej kua dajak mi to nevychádza...za 7 rokov 62 príspevkov ... takže v roku 2120 ich pustím ďalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 kebyže boli "prisúdené" mne tak sľubujem, že pri mojom príspevku č. 999 ich pošlem ďalej kua dajak mi to nevychádza...za 7 rokov 62 príspevkov ... takže v roku 2120 ich pustím ďalej Tak na to jsem FAKT zvědavej............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Já se včera malinko cinknul No a slibuju že na Navigátorech nebudu měnit ciferník.... Za kolik pustíš tu sadu hodinářského nářadí? Nebudeš to vyrábět sériově? Konečně někdo začal dělat trošku nekonvenční design a ne jen nudné šroubováky. kebyže boli "prisúdené" mne tak sľubujem, že pri mojom príspevku č. 999 ich pošlem ďalej kua dajak mi to nevychádza...za 7 rokov 62 príspevkov ... takže v roku 2120 ich pustím ďalej Stavím se do řady pro moje prapotomky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Za kolik pustíš tu sadu hodinářského nářadí? Nebudeš to vyrábět sériově? Konečně někdo začal dělat trošku nekonvenční design a ne jen nudné šroubováky. Tak hodnota je hlavně citová ale možná bych vyměnil třeba za MM nebo něco na ten způsob, že jsi to ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Ak niekto chce byť zo zoznamu vyškrtnutý, nech porozmýšľa, ako na to. Cesta je jednoduchá a netreba sa vyhrážať rozbíjaním hodiniek za pomoci nástrojov z doby železnej Až teď mi to docvaklo....SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Navrhuji abys ty hodinky vydal zcela dobrovolně mi, krzeva o ně stojím zcela úplně moc nejvíc ze všech! Na jejich počest pak přemluvím Kibiho a Tádu, aby o nich vydali tu nejlepší recenzi s nejhezčíma fotkama!!! Podkuřovat ti teda ale vůbec nebudu, protože by mi to moje hrdost nedovolila a k něčemu tak přízemnímu bych se nikdy nesnížil...Co se vyhrožování týče, tak na tom jsem zcela stejně...prostě se mi to příčí! P.S. jen tak pro jistotu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se