mondeo2 Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Tak to se vlastně navážíš do soudnosti moderátora, který za něj lobuje, já bych na tvém místě lépe zvažoval své příspěvky. Správně jsi se do toho vložil, Franta ! Franta !! Franta !!! Franta !!!! FRANTÁ !!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Hasič ...to mi nedošlo........... .........už mi to nějak nepálí..........ale takovej gothaj a octem a cibulí, s čerstvým chlebem po propařený noci není vůbec špatná věc...............Jako vyprošťovak moooc dobry! Taky ho mam rad, nebo utopence! Mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Hasič ...to mi nedošlo........... .........už mi to nějak nepálí..........ale takovej gothaj a octem a cibulí, s čerstvým chlebem po propařený noci není vůbec špatná věc...............Pod to se taky podepisuji. Doporučují čtyři z pěti alkoholiků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Narazil jsem na toto vlákno vlastně náhodou a věnoval ten čas abych si to celé pročetl. Závěr? Nelituji, protože jsem se dost pobavil, ale hodinky nechci , protože už takhle musím nosit dvoje..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Tak to se vlastně navážíš do soudnosti moderátora, který za něj lobuje, já bych na tvém místě lépe zvažoval své příspěvky. civole ten ma dobru lobby ten fanto. mal by som sa ist trosku zaliskat sibirovi nech sa to trosku vyrovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 tak je tady nějak mrtvo, ruské časy zaslouží ruskou báseň kterou jsem se učil v páté třídě ??? ?????? ????????, ? ??????? ??????. ????? ????, ????? ?????, ??????, ???? ??????. ?????? ? ???, ???????, ??????, ????? ? ???????. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 (upraveno) tak je tady nějak mrtvo, ruské časy zaslouží ruskou báseň kterou jsem se učil v páté třídě ??? ?????? ????????, ? ??????? ??????. ????? ????, ????? ?????, ??????, ???? ??????. ?????? ? ???, ???????, ??????, ????? ? ???????. Nenadáváš nám žene? Jsem s ruštinou praštil v 84 tak už si na ty jejich bukvy už moc nevzpomínám. Upraveno 6. listopadu 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Nenadáváš nám žene? Jsem s ruštinou praštil v 84 tak už si na ty jejich bukvy už moc nevzpomínám. tak nějak tuším o čem to je, když mne zbudíš ve 3 ráno, tak to odcituji, to je ta dlouhodobá paměť..... OT: Mimoň - tam bylo Rusáků, jezdil jsem tam na prázdniny k příbuzným - Brniště, Cvikov atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Nenadáváš nám žene? Jsem s ruštinou praštil v 84 tak už si na ty jejich bukvy už moc nevzpomínám. Já z azbukou začal včera a tohle mi bez nápovědy vyšlo: :D Vot Tamara posmotri, i igruški nazovi. Kukla Lora, miška Biška, zayčik, daže knižka. Kubiki i mjáč, baraban, mašina, koška i kartina. Asi musím ještě potrénovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 tak nějak tuším o čem to je, když mne zbudíš ve 3 ráno, tak to odcituji, to je ta dlouhodobá paměť..... OT: Mimoň - tam bylo Rusáků, jezdil jsem tam na prázdniny k příbuzným - Brniště, Cvikov atd.jo šak jsme měli jako jedni z prvních barevnou televizi už někdy v 78 nebo 79, už si nevzpomínám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 tak je tady nějak mrtvo, ruské časy zaslouží ruskou báseň kterou jsem se učil v páté třídě ??? ?????? ????????, ? ??????? ??????. ????? ????, ????? ?????, ??????, ???? ??????. ?????? ? ???, ???????, ??????, ????? ? ???????. Já taky a do dnes si jí pamatuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Posledne prispevky su vskutku rafinovane, fakt nechapem ako sa prostrednictvom nich chcete dostat k hodinkam . Toto zacina byt v mojich ociach vysoka a komplikovana hra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Fuha, jaka vec toto vlakno, klobuk dolu, panbosko ti to zaiste vynahradi, snad... Mna nic nenapada, tak si ich uplne obycajne prosim, dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cooper2005 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 já: McStinger!McStinger: No co ještě?já: Buď opatrný s darováním svých hodinek.McStinger: Dobrá.já: A nezapomeň na mě.McStinger: Dobrá.já: Vždycky pomáhej slabším a těm co mají málo hodinek.McStinger: Dobrá.já: A starším neustupuj a nedávej jim nic!McStinger: Dobrájá: A daruješ mi své hodinky ?McStinger: Dobrá. Jé... Jé... Jej, pomoc u mě nehledej, raděj rychle utíkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Dosť nudný človek, ten McStinger . Ale v praxi nehovorí "Dobrá", ale "mhm". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Posledne prispevky su vskutku rafinovane, fakt nechapem ako sa prostrednictvom nich chcete dostat k hodinkam . Toto zacina byt v mojich ociach vysoka a komplikovana hra. Hra Matriotov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 ještě znám jednu říkanku, na kterou nejde zapomenout (kde to jen bylo:)) ????? "Já, voják hodinkových sil, vědom si svých občasných a vlastních povinností,slavnostně prohlašuji, že budu věrný hodinkám Moscow Classic Aeronavigator (Moskvě samozřejmě také).Budu vojákem statečným a ukázněným a budu plnit ustanovení hodinkových manuálů.Svědomitě se budu učit ovládat hodinářskou techniku a nastavení budíku a připravovat se k obraně Chronomagorského světa a bránit jej proti vnějšímu napadení.Pro obranu hodinkové vlasti jsem připraven nasadit i svůj život.Tak přísahám!" McStingere, nutně potřebuji ten budík proti imperialistům abych nezaspal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Hra Matriotov?Neutralnou odpovedou na tuto otazku (smeruje k postavickam Pat a Mat ? ) rozsirujem zoznam predmetnych rafinovanych prispevkov, bez toho aby som porozumel tejto strategii ziskania hodiniek prostrednictvom prispevkov tohto typu. Je to nebezpecna cesta a zacinam sa troska bat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Neutralnou odpovedou na tuto otazku (smeruje k postavickam Pat a Mat ? ) rozsirujem zoznam predmetnych rafinovanych prispevkov, bez toho aby som porozumel tejto strategii ziskania hodiniek prostrednictvom prispevkov tohto typu. Je to nebezpecna cesta a zacinam sa troska bat. Matriot je kríženec patriota a matriošky. Vyznačuje sa vlasteneckými názormi a kolísavou chôdzou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 A tiez ze ma v prdeli strceneho maleho matriotika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se