Přejít na obsah

999 - komu darujem hodinky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 344
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hasič ...to mi nedošlo........... :frusty: .........už mi to nějak nepálí..........ale takovej gothaj a octem a cibulí, s čerstvým chlebem po propařený noci není vůbec špatná věc...............

Jako vyprošťovak moooc dobry! Taky ho mam rad, nebo utopence! Mňam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak je tady nějak mrtvo, ruské časy zaslouží ruskou báseň kterou jsem se učil v páté třídě:)

??? ?????? ????????, ? ??????? ??????. ????? ????, ????? ?????, ??????, ???? ??????. ?????? ? ???, ???????, ??????, ????? ? ???????.  :notworthy:

Odkaz ke komentáři

tak je tady nějak mrtvo, ruské časy zaslouží ruskou báseň kterou jsem se učil v páté třídě :)

??? ?????? ????????, ? ??????? ??????. ????? ????, ????? ?????, ??????, ???? ??????. ?????? ? ???, ???????, ??????, ????? ? ???????.  :notworthy:

Nenadáváš nám žene? Jsem s ruštinou praštil v 84 tak už si na ty jejich bukvy už moc nevzpomínám.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Nenadáváš nám žene? Jsem s ruštinou praštil v 84 tak už si na ty jejich bukvy už moc nevzpomínám.

tak nějak tuším o čem to je, když mne zbudíš ve 3 ráno, tak to odcituji, to je ta dlouhodobá paměť.....

OT: Mimoň - tam bylo Rusáků, jezdil jsem tam na prázdniny k příbuzným - Brniště, Cvikov atd.

Odkaz ke komentáři

Já z azbukou začal včera a tohle mi bez nápovědy vyšlo: :D :D :D 

Vot Tamara posmotri, i igruški nazovi. Kukla Lora, miška Biška, zayčik, daže knižka. Kubiki i mjáč, baraban, mašina, koška i kartina. 

Asi musím ještě potrénovat. 

Odkaz ke komentáři

tak nějak tuším o čem to je, když mne zbudíš ve 3 ráno, tak to odcituji, to je ta dlouhodobá paměť.....

OT: Mimoň - tam bylo Rusáků, jezdil jsem tam na prázdniny k příbuzným - Brniště, Cvikov atd.

jo šak jsme měli jako jedni z prvních barevnou televizi už někdy v 78 nebo 79, už si nevzpomínám

Odkaz ke komentáři

tak je tady nějak mrtvo, ruské časy zaslouží ruskou báseň kterou jsem se učil v páté třídě :)

Já taky :clap: a do dnes si jí pamatuji

Odkaz ke komentáři

já: McStinger!
McStinger: No co ještě?
já: Buď opatrný s darováním svých hodinek.
McStinger: Dobrá.
já: A nezapomeň na mě.
já: Vždycky pomáhej slabším a těm co mají málo hodinek.
já: A starším neustupuj a nedávej jim nic!
McStinger: Dobrá

já: A daruješ mi své hodinky ?

Jé... Jé... Jej, pomoc u mě nehledej, raděj rychle utíkej.

Odkaz ke komentáři

ještě znám jednu říkanku, na kterou nejde zapomenout (kde to jen bylo:)) ?????

"Já, voják hodinkových sil, vědom si svých občasných a vlastních povinností,

slavnostně prohlašuji, že budu věrný hodinkám Moscow Classic Aeronavigator (Moskvě samozřejmě také).

Budu vojákem statečným a ukázněným a budu plnit ustanovení hodinkových manuálů.

Svědomitě se budu učit ovládat hodinářskou techniku a nastavení budíku a připravovat se k obraně

Chronomagorského světa a bránit jej proti vnějšímu napadení.

Pro obranu hodinkové vlasti jsem připraven nasadit i svůj život.

Tak přísahám!"

McStingere, nutně potřebuji ten budík proti imperialistům abych nezaspal!

Odkaz ke komentáři

Hra Matriotov?

Neutralnou odpovedou na tuto otazku (smeruje k postavickam Pat a Mat ? ) rozsirujem zoznam predmetnych rafinovanych prispevkov, bez toho aby som porozumel tejto strategii ziskania hodiniek prostrednictvom prispevkov tohto typu. Je to nebezpecna cesta a zacinam sa troska bat.
Odkaz ke komentáři

Neutralnou odpovedou na tuto otazku (smeruje k postavickam Pat a Mat ? ) rozsirujem zoznam predmetnych rafinovanych prispevkov, bez toho aby som porozumel tejto strategii ziskania hodiniek prostrednictvom prispevkov tohto typu. Je to nebezpecna cesta a zacinam sa troska bat.

Matriot je kríženec patriota a matriošky. Vyznačuje sa vlasteneckými názormi a kolísavou chôdzou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...