farkyostrava Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 (upraveno) limitovaná edice vyrobená v počtu 1200 kusů na celý světstrojek Sellita SW200 (ekvivalent strojku ETA 2824-2) Průměr 46,5 mm Sklo Safírové Vodotěsnost 300 M foto z koscomu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zaznamenal jsem už prvního vlastníka zde na magu, takže jsem nelenil a valil si je vyzkoušet do dealu.Ale nevim co si mam myslet, měli tam s tímto hnusným cifrem - divné vlnky, vypadaly hodně lacině ( ty vlnky)na ruce v dealu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nevím jak to že jsou dvě verze cifru, cifru mi přišel takovy levný šedočerný plast ... takže jsem nekoupil ( a že jsem chtěl !) Upraveno 2. listopadu 2014 uživatelem farkyostrava
tano Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 (upraveno) Fakt? To me prekvapuje, ja je nazivo jeste nevidel, na fotkach se jevi super. Zvlastni je, ze je to limitka a maji je teda vsude. Upraveno 2. listopadu 2014 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Za mně ani tohle ani sériovka.
farkyostrava Odesláno 2. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 kdyby měli ty ostré vlny ( foto 1), tak bych uvažoval .....
Daemonultimate Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Tady jukni na ty cifry, ale když potápky Doxa, tak Suby. A klikni na tlačítko Home http://www.doxa-in-asia.com/en/product_details.php?page=1&cid=54,33,44,13&id=546
farkyostrava Odesláno 2. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 diky za osvetu takze doxa se vydala ruskou cestou co hodinka to limitka .... ee to nee...
Daemonultimate Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Hlavně jsem chtěl upozornit, že po kliknutí na Home naskočí klikyháky a ne anglina.
Kid_A Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 kyklopa bych tam nerval. "milgauss" style sekundovka je taky docela nemistna.
farkyostrava Odesláno 2. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 no nostradamus myslim predpovedel ze zluta rasa nam vsem povladne ... a je to tady ... takze me to ani neprekvapuje :-/
farkyostrava Odesláno 2. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 kyklopa bych tam nerval. "milgauss" style sekundovka je taky docela nemistna.lepsi kyklop nez bryle vime :-) pochop ze populace starne takze se i hodinari musi prizpusobit :-)
Daemonultimate Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Líběj se mi indexy a minutovej věnec, ale to je vše. Ten cifr je hrůznej, škoda, potenciál by tam byl, včetně keramický lunety.
tano Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 kdyby měli ty ostré vlny ( foto 1), tak bych uvažoval .....Mas recht Farky! Ja si toho vubec nevsiml, to vypada jak dva druhy ciferniku.(
Rudina Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 ahoj, tak tady ten první majitel . Tak ano jsou to dva ciferníky, neboť se jedná o dvě různé limitky, za sebe musím říct, že pravě ten druhý ciferník s plastickými vlnkami se mi líbí mnohem víc. Kyklop je kapitola sama pro sebe, sice populace stárne a hodináři se musí přizpůsobit, jak napsal Frakyostrava, ale tento kyklop je vyloženě na dvě věci. Je malý, takže i s brýlemi se špatně čte datum, dokonce jsem přesvědčen, že bez kyklopa bych datum přečetl lépe. A k těm čínským domovským stránkách - jedná se o serii, která je určena zejména pro Asii, i proto je na www. uvedeno doxa-in-asia.com
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se