Přejít na obsah

Eta Valjoux C01.211

Bembeg

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím chtěl bych si pořídit první automaty, narazil jsem na tento strojek C01.211,máte někdo s tímto strojkem zkušenost?

Moc se mě nezdá že má jen pouhých 15 kamenů, vždyť kdejaké,,legendy" mají 17 jewels a Seika za 3litry i 21jewels.

Můžete poradit zda koupit či nikoliv?Je 15 kamenů dostatek?Budu rád za každou radu.

Dík moc.

Odesláno

Děkuji stosi za odkaz,tak asi s automaty ještě počkam ,na 7750 valjoux za 38tis zatím nemám:-(

Musím se tu krapet zorientovat,tak se předem omomlouvám pokud něco vložím někam kde to bejt nemá.

Dík za pochopení.

Odesláno

Děkuji stosi za odkaz,tak asi s automaty ještě počkam ,na 7750 valjoux za 38tis zatím nemám:-(

Musím se tu krapet zorientovat,tak se předem omomlouvám pokud něco vložím někam kde to bejt nemá.

Dík za pochopení.

hodinky s etou 7750 se dají koupit nové i mnohem levněji. chce to desítky hodin hledání a dá se natrefit. moje thommeny jsem pořídil v r.08 za 16.000 nové. Foto pro představu uhrforum.de/attachments/4916d1225984852-revue-thommen-pilot-superangebot-kopie-von-img_2808.jpg
Odesláno

Musím pochválit.To je vcelku pěkný kousek!Ta vroubkatá luneta mě teda moc neleze  přes pysky.

Ale díky za inspiraci.

Odesláno

C01 som mal s Tisotoch seastar chrono so zadnym sklickom ..bohuzial.

Je to tak strasne hnusny strojcek, ze napriek tomu ze hodiny boli celkom fajn....nedalo sa to zniest. Museli z domu v relativne ktatkom case.

7750 ma specificky chod , pre mna posobi upokojuco a citis, ze mas na ruke automat.

Odesláno

Spíš fenomén "divokého rotoru", kdy vážně ten strojek hodně cítíš na ruce. Pro mě je 7750 jeden z nej chronograph kalibrů, cenově hodně dostupnej. Navíc ještě poctivej a dobře servisovatelnej. Najdeš ho v hodinkách za 15 i za 70 tKč, celková cena je spíš podle pouzdra a marketingu značky. Myslím, že pokud bys koukal i po použitých hodinkách, v ceně do cca 20 tKč se dá slušně vybrat, stačí hlídat e-bay.

Odesláno

Spíš fenomén "divokého rotoru", kdy vážně ten strojek hodně cítíš na ruce. Pro mě je 7750 jeden z nej chronograph kalibrů, cenově hodně dostupnej. Navíc ještě poctivej a dobře servisovatelnej. Najdeš ho v hodinkách za 15 i za 70 tKč, celková cena je spíš podle pouzdra a marketingu značky. Myslím, že pokud bys koukal i po použitých hodinkách, v ceně do cca 20 tKč se dá slušně vybrat, stačí hlídat e-bay.

ano, presne tak, ako pise kolega.

so 7750kou robi v slusnej cene Hamilton ale aj napr. Bulova ci Invicta (sam sa cudujem, ze ju tu spominam)

Odesláno

Kdo prodává v ČR Bulovu?Koscom nemá! Deal asi deset kousků a samé oblekovky!

Tovys nemá! Poradí někdo? Mám na mysli eshop.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Takže závěrem bych se vás chtěl zeptat,co je podle vás lepší C01.211 nebo 2824?

Odesláno

Takže závěrem bych se vás chtěl zeptat,co je podle vás lepší C01.211 nebo 2824?

dal by som prednosť 2824, lebo som pár hodiniek s týmto kalibrom mal a bez problémov, s vysokou presnosťou, ľahkým servisom. C 01.211 neodsudzujem, verím že problém s ním nebude, o10 rokov bude viac skúseností.

Odesláno

C 01.211 neodsudzujem, verím že problém s ním nebude, o10 rokov bude viac skúseností.

Pokud si to ovšem někdo do 10 let koupí!;-)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...