Přejít na obsah

ARCHIMEDE Klassik 1950's

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě překvapuje, že stojí méně, než Archimede Klassik. I když to je asi kvůli strojku a plastu místo safíru (který nechápu, viděl jsem na různých swiss hodinkách slušný úhel i u safíru a praktičnost je někde jinde vintáž - nevintáž).

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 21. 11. 2014 v 10:07, Kostra napsal:

No tak tolik jsem nečekal, je vidět, že si soudruzi z Archimede docela věří :eek:

V 21. 11. 2014 v 10:20, Roman-ZA napsal:

Az moc.

V 21. 11. 2014 v 16:19, speedwalker napsal:

Ta cena je teda docela nadstřelená.

ve srovnání s čím ?

Odesláno (upraveno)

Napriklad v porovnani s Orientami, Seikami, ale aj inymi znackami, ktore pouzivaju stroj Miyota. 

Len namatkou jeden priklad: http://www.watches88.com/pd-orient-classic-automatic-power-reserve-sapphire-collection-cfd0f003w.cfm

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 21. 11. 2014 v 16:25, Roman-ZA napsal:

Napriklad v porovnani s Orientami, Seikami, ale aj inymi znackami, ktore pouzivaju stroj Miyota. 

Len namatkou jeden priklad: http://www.watches88.com/pd-orient-classic-automatic-power-reserve-sapphire-collection-cfd0f003w.cfm

to je hodně laciná úvaha .... měl bys to srovnávat s typově stejnými hodinkami .... třeba mrkni na ceny junghans a pak piš své úvahy

Návštěvník Ondra
Odesláno

Mne se celkem libi, ale mohli si vic pohrat s fontem na ciselniku, aby byl vic v duchu 50. let, pak mi prijde ta modra na ruckach nejaka jedovata, lip by jim asi sedl rozmer do 38, myiota v nemeckych hodinkach zamrzi, a celkove mi chybi takovy nejaky wow efekt, ktery mam prave treba u junghansu...

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 21. 11. 2014 v 16:41, Roman-ZA napsal:

Porovnavat Junghas s Archimedami je uvaha hodna majstra ;) Som nevedel, ze Junghans pouzivaju Miyotu ;)

ano nepoužívají - jak velký je rozdíl v ceně miyoty a 2824 ? versus vzhled hodinek (typ hodinek) ... zapni mozek .... na tomhle fóru škemralů o slevu je cena přeci prioritou ne ? :D

*dva příklady pro lemply kteří jsou líní hledat 

• po 2 týdnech...
Návštěvník cecil
Odesláno

Junghans krásný ale osobně se mi více líbí Archimede,hlavně v černé verzi.Cena,39mm bez lunety tak to budou i na pracku 22cm a nebudou vypadat jak od manželky,pěkně uhlazené.To že mají plastové sklíčko bych vzhledem k tomu že se jedná o oblekovky neřešil na denní nošení bych je nemněl.A pokud ano tak si prostě koupím hodinky ze safírem.Miyota 9015 tak tu mám ted v Helberg ch6,musím uznat že hodně dobrý strojek.Velice přesný a tichý chod,uplně neco jiného než klasický "dělník" 8215 a i oproti jiným hodinkám co jsem mněl s Eta ještě o něco přesnější chod.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...