Mikefux Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 V 18. 1. 2015 v 17:36, Trololo napsal: Zdravím, mám otázku ohledně tahu Kovotex Trenčín - jak jej můžu zkrátit/rozebrat? Od známého jsem jeden dostal v docela pěkném stavu, ale mezi články jsou hrozné nánosy špíny, které nejdou vyčistit. Také bych se připojil k této dosud nezodpovězené otázce. Jak se vlastně zkracuje nejběžnější plechový kovotex? Je v tom nějaký systém? Přijde mi totiž, že jsou články napevno slisované a spojené tím ohnutým plíškem. A ještě jeden dotaz. Jaká je originální délka náramku?
Lamiczka Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 (upraveno) Potkali jste někdo tento kovotex? Je přesně 19mm a koncovky vypadají origo nedobrušovaný, takže tak by asi i vyrobený. Napadá mě, jestli se nemohl dělat pro PS1, docela totiž i navazuje na nožky hodinek. Nepotkal se s tím někdo? Upraveno 18. února 2017 uživatelem Lamiczka
Karlos Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 A nemohla by to být jen naroubovaná spona Kovotex na cizím tahu?
Lamiczka Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Jo to mě nenapadlo, byť teda uchycení vypadá origo a v pořádku. Co jsem měl naroubovaný spony, tak to většinou nesedělo úplně 100%
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se