Daemonultimate Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2014 Hautlence HLRQ-04 and HLRQ-05 Avant-Garde http://monochrome-watches.com/introducing-hautlence-hlrq-04-hlrq-05-avant-garde-live-photos-price/
USER47 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2014 Asi jsem divnej, ale líbí se mi to. Akorát nechápu, proč je ten barevnej kus pouzdra vykrojenej i na straně bez korunky.
Chorche Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2014 Jsme divní dva. Ty modré se mi hodně líbí.Kus vysoké hodinařiny s hodně mladistvým designem, to je dobrá kombinace.
villain83 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2014 jo,extravagantní,ale líbí se mi to
cigi Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 nejsou ty barevné části spíš našroubované nožky ? pak bych řek, že proto, aby byly všechny 4 stejný. Moc hezký a primově vymyšlený hodinky, nějak mi připomínají závodní ovály.
StanoBare Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Ak by boli šrúbovacie, nemusia byť v rovnakých dielcoch. Na fotke nevidím nič, prečo by strana oproti korunke, mala byť prerušená, mohli to nechať aj v celku. Asi len vizuálna proporčná hra. Pri neutrálnej farbe indexov by bolo možné takto farebné našrúbované nožky striedať.
Kid_A Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 jo ty modry nejsou spatny. jsou extraordinerni. a to neni vzdycky na skodu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se