NERO.8 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Bardzo ladny zegarek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 ta keramika je stejně dobrá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 PAMparáda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Já žeru jak se k tý keramice hodí ten hnědej řemen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Ja už to mám nejakú dobu jasné, keď ďalšie PAMy, tak 1950 púzdro a keramika. A ako píše panedge, ten hnedý remeň k nim musí byť! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 hm,tak ty celkem ujdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Je to fakt parádní na pohled, plný emocí, charismatu a tak. Jako skeptikovi mi ovšem chybí vteřinové indexy po celém obvodě a jen doufám, že jedna z těch vteřinovek je minutovka, nebo že by vlečka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Velmi pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Je to fakt parádní na pohled, plný emocí, charismatu a tak. Jako skeptikovi mi ovšem chybí vteřinové indexy po celém obvodě a jen doufám, že jedna z těch vteřinovek je minutovka, nebo že by vlečka ?jj jedna z těch centrálních ruček je vteřinový sčítač a jedna minutový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Je to fakt parádní na pohled, plný emocí, charismatu a tak. Jako skeptikovi mi ovšem chybí vteřinové indexy po celém obvodě a jen doufám, že jedna z těch vteřinovek je minutovka, nebo že by vlečka ?Pravda je, že to chrono je tam spíš na hraní nebo pro parádu. Vyhrál design, který nechtěli měnit. Ale líbí se mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Překrásné!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Tak v Panerai u 580 s tou vodotesnosti nelhali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minuso Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 topka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se