rekib1 Odesláno 18. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 To gougy: jj jak jsem psal, podle mě jedny z nejhezčích potapek s chronem,vychytané k dokonalosti,málem bych ještě zapomněl na modro-zelenou luminiscenci,kde i ručky chronografů jsou pod luminiscencí..
patprom Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Gratuluji! Taky mám jedny starší (přikládám včerejší fotku) a musím říct, že mně baví :-) Škoda chybějících vlnek, alespoň pro mně. Ale kdo ví, možná bych změnil názor, kdybych je viděl vlastní oči. Užívej!
rekib1 Odesláno 18. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 to Patprom: Diky,hodinky mají kouzlo a až je uvidíš v reálu,změníš názor,jsou to úplně jiné hodinky,ovšem se stejným základem..
malda Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Jsem rád, že konečně tomu héliáku dali nějakou funkci. Jen doufám, že se moje narážka nezvrhne ve flame, jako v sousedním vlákně "oživených" seamasterů 1957:)
rekib1 Odesláno 18. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 to Malda:s tím heliákem to vidím tak,že tam byla využitá možnost,schovat to tlačítko na datum, jako je u speedmasteru racing,kde je také na levé straně zapušťen do pouzdra....jinak mi přijde,že pořád zpochybňuješ funkčnost tohoto ventilu při potápění..
malda Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Ty speedy day date s tlačítkem na levé straně mám. Tam se ale tímto mění jen den v týdnu. Datum se mění v druhé poloze korunky jako u těch mých, starších seamasterů a měsíc se prostě změní tím, že překlopíš datum přes "31" A héliový ventil je kapitola sama pro sebe. No ale na druhou stranu ty nechápavé pohledy, když to někomu nezasvěcenému vysvětluji, prostě žeru:)
rekib1 Odesláno 18. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Jj,chápu,tyhle speedmasteru budou hodně staré,že?jaký rok to je?
malda Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 No zase tak ne. Je to model 3520.50. Kupoval jsem je v roce 2005 z ebaye, podle karet byly kupované půl roku před tím. Dělaly se snad do roku 2008, ale to nevím přesně. Dá se to někde najít. Ale ty "racing" z té doby jsou stejné. I když jsou to vlastně obyčejné speedy - povl proti moonwatchkám, tak 4 ručičky hodin (včetně indikátoru 24 hodinového formátu), tří ručiček chrona, ručičky ukazatele data a dvou okének s dnem v týdnu a měsícem hned tak nějaké omegy nemají. I když je už nenosím, tak si je z nostalgie nechávám. Teď mám v plánu moonwatchky s měsíčními fázemi a datumovkou (3576.50) a ty pro změnu ty cuplíky na levé straně mají dva - na měnění fáze měsíce a datumovky... Tak jsem zvědavý. Jen získat munici. V poslední době jsem vždycky na cílové rovince před koupí udělal kličku - Seamastery, Speedsonicy, teď Orlíky... http://photowatches.eu/thumbnails.php?album=319&page=2
rekib1 Odesláno 18. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 (upraveno) Já mám zálusk na Planety s GMT ve velikosti 43,5 s oranžovou kombinací a černo-oranžovým prošívaným řemenem,akorát ty ceny už jsou dost vysoko.. :/ Upraveno 18. listopadu 2014 uživatelem rekib1
malda Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 No právě - ceny nových modelů jsou sakra vysoko. Ty moje vysněné moonwatchky se dají sehnat nové za "lidových" cca 90.000. Chci je vzít na tahu, hned předělat na kůži s překlápěcí sponou Omega a udělat z nich oblekovky. Ten řemen se sponou už mám doma. Až koupím echt oblekovky De Ville s chronem (ve vzdálené budoucnosti), vrátím je na tah. A pak už budu spokojený a žádné hodinky nechci, i když tomu sám nevěřím:) PO mě zatím moc neoslovily, což se nedá říct Speedech Dark side of the moon.. Z těch jsem úplně hotový... Jen 7 kilo éček zrovna nemám a hned tak mít nebudu:(((
rekib1 Odesláno 18. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 PO mají něco do sebe..ale je stejně super,že si každý vybere,co se mu líbí,DARK SIDE Of The Moon jsou fakt mimo..hlavně celá Omega je cenově dražší o 40 procent,ale logicky zase takové hodinky jen tak nikdo nebude mít..což je pozitivní,tento segment luxusu se posouvá dál..:/
rekib1 Odesláno 21. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Tak tady ještě jedna,super ne?
rekib1 Odesláno 25. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Tak ještě krásná LUMI..co říkáte?
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Krásné hodinky, ze kterých má člověk husí kůži. Spousta jemných a elegantních detailů, přitom masivní a bitelně vypadají. Paráda
rekib1 Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Jj,díky akorát s tou cenou trochu Omega vyĺítla, ale myslím že to stojí za to..
Wrch Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Jsou parádní Gratuluji!! Dle mého, velmi zdařilý upgrade...
rekib1 Odesláno 10. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2014 Jj taky si myslím, že se povedli,jednoduchá sportovní elegance..
Wrch Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2014 Tak ještě krásná LUMI..co říkáte?Lumi je skvělá !! Zdá se mi to, nebo má velká ručka jiný odstín? Hezky vypadá i lumi na malých ručkách subčíselníků, ale říkám si, jak moc je to praktické...
rekib1 Odesláno 10. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2014 Velká ručka má zelenou lumi a a zbytek je modrá, jinak nevím jestli jiná chrona mají také lumi na ručkách chronografů,nemyslím teď od Omegy..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se