Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hodinky ktere jsem si vybral prestali vyrabet, takze cely vyber znovu. Rad bych to vzal "po staru", takze poradi nekdo dobry obchod se slusnym vyberem a hlavne kompetentni obsluhou kde mi s vyberem pomohou ? Nemam presnou predstavu, urcite neco decentniho, automaty, cena tak do 25 000, ale neni to pevna hranice. Je mi jasne ze zaplatim o neco vice nez na internetu a nemam s tim problem, pokud bude chovani trochu na urovni. Byl jsem v Koscomu a uz tam nikdy vice nevkrocim. Vyber byl slusny, ale obsluha nekompetentni a neprijemna. Asi odhadli ze tam nehodlam utratit 300 000, tak mi to dali znacne najevo.

Odesláno

V Koscomu se nakupujou hlavně Casia a Festiny, tam určitě nikdo nečekal, že nakoupíš za 300 000. Ale s kávičkou tě tam neobletujou, to bys musel jinam. Já tam problémy s obluhou nikdy neměl, pokud byli nepříjemný, možná jsi měl jen smůlu...

V luxusních shopech v Pařížský či na Václaváku by tě možná obskakovali víc, ale tam bys asi zas tak úspěšně nenakoupil za 25 000. Já bych si vybral na netu, kde se toho beztak dozvíš víc, než ti řekne i kompetentní prodavač, a pak šel zkoušet a kupovat na jistotu.

(imho se v tomhle cenovým rámci a volbě stylu budeš koscomu vyhejbat horko těžko)

Návštěvník Strocek
Odesláno

Do Koscomu se chodí si prohlídnout hodinky co sis našel na netu, aby sis je prohlídnul na živo a pak doma z netu zase objednal  :) . Já tam taky občas zaběhnu, ale je to pro mě krám typu "načumendu" když jdu po cestě z práce a řekl bych, že k tomu tak přistupují i ostatní zákazníci, takže samozřejmě i obsluha nemusí bejt už tak pružná, ač by teda měla být pořád aktivní a snažit se vyjít zákazníkovi vstříc. Já jsem tam s personálem problém neměl a byl vždy ochotný, ale přišel mi né moc hodinářsky odborný. 

Doporučuji ti Praha 4 Arkády Pankrác - Dušák. Tam jsem si kupoval Fortisky a ochota a vůbec i to prostředí bylo na úrovni, jak si asi představuješ, ale tam už jsou hodinky v jiné kateorii, ale mohl by sis tam vybrat i v tvé cenové kategorii a nebo lehce přihodíš. 

Návštěvník dlubix
Odesláno

Tady v prodejní sekci. Chování většinou slušný...    nebo se vrať do toho Koscomu.

Odesláno

Koskom 2 x a naprosta pohoda ve vsem, jinak Chronoshop je bomba.

Odesláno

Koscom taky bez problémů, kupoval jsem hodinky okolo 30T a přístup ok. Já jsem neměl štěstí na úplnýho odborníka, ale něco věděl. Je to prostě velkej krám, kam chodí i "lidi" z ulice a každýho hned nemůžou obskakovat. Chronoshop to je jiná káva, jen pro dost lidí trochu z ruky, specifická otevíračka a naopak tam jsi skoro vždy sám, to taky ne úplně každýmu nemusí vyhovovat. Taky tam mají trochu specifický značky, prostě tam člověk nekoupí swiss main stream. 

Odesláno

pokud je kritériem příjemná obsluha, pak altman. žádné odborné dotazy jsem jim ovšem nekladl...

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

by mě zajímalo jak se měří příjemná obsluha ..... ta stupnice příjemnosti by mě zajímala ..... a kucí na co se jich v tom kvelbu ptáte ? .... když se ptáte  ...

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník YPO
Odesláno

Na slevu

jasný ... to aplikuju v tescu když kupuju vlašák a rohlíky a nikdy nic .... bych se posral

Odesláno

na rohliky jsem slevu nezkousel, ale u auta a hodinek to fungovalo.

Odesláno

jasný ... to aplikuju v tescu když kupuju vlašák a rohlíky a nikdy nic .... bych se posral

Myslel jsem to jako vždy trochu ironicky, nicméně když sis tak naběhl, tak co je špatnýho na tom, že se člověk zeptá, zda je možná sleva? Všichni tady ví, že tam cca 10% daj, tak proč si o to neříct.

Návštěvník YPO
Odesláno

Myslel jsem to jako vždy trochu ironicky, nicméně když sis tak naběhl, tak co je špatnýho na tom, že se člověk zeptá, zda je možná sleva? Všichni tady ví, že tam cca 10% daj, tak proč si o to neříct.

10% dostaneš všude kde si o to řekneš .... je to tedy ještě sleva ? 

Návštěvník Ondra
Odesláno

10% dostaneš všude kde si o to řekneš .... je to tedy ještě sleva ?

10 procent by mela byt takova slusnost, ale nektere Chrono firmy ti nenabidnou ani to, natoz jinou akci. A aby si to clovek musel vyhadavat, to se radsi obratim jinam.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...