MarcelG Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Poradíte někdo kde a jaký tah na skx 031/033 plný, plné koncovky + spona s regulací (pokud vůbec na tenhle typ je) ?Nebo klasicky plný oyster a koncovky přizpůsobit? Díky
financ Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 plný koncovky se na SKX031 nedělají, kdysi jsem sháněl a nesehnal. Nakonec jsem koupil šroubovací oyster tah od Yobokies a nechal dopasovat plechový koncovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MarcelG Odesláno 21. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 jj, tato varianta mi taky přišla jako optimální, ale přemýšlel jsem taky nad úpravou plných koncovek. Co spona, řešil jsi ?
CEGY Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Muzu se zeptat, kdo ti dopasovaval ty koncovky a jestli to byl oyster treba z 007?
financ Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Brousit plný koncovky? Moc práce na malý efekt. Sponu jsem tehdy neřešil, standardní Seiko je vyhovující. Ty na fotce už dávno nemám, vloni jsem pořídil původní. I s původním tahem co krásně chrastí. A jsou to moje nejlepší pracovní, sportovní i chlastací hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Muzu se zeptat, kdo ti dopasovaval ty koncovky a jestli to byl oyster treba z 007? Dělal to Valis a je to tah na 007
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.