Daemonultimate Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 ELLIOT BROWN Watches http://oceanictime.blogspot.cz/2014/11/elliot-brown-watches-from-animal-to.html
Ohm-Aztec Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Takto vypadá 316L po 6 měsících pod vodou... "After its long soak at the bottom of Poole Harbor, all the watch had developed was a superficial silty-crust that was chipped off to reveal an immaculate case and a movement that was still ticking happily away - despite the effects of 6 months of continuous exposure to saltwater! " Ono to s tou blatovou ocelí nebude zas tak špatný.
gougy Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 no já nevím teda, ale vypadá to strašně :/
Ohm-Aztec Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Jestli jsem tomu rozuměl dobře, tak se jedná o povlak, ne o korozi.V článku zmiňují "immaculate case", tak snad se to dá umýt nebo odrolit... :-)
Daemonultimate Odesláno 25. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 (upraveno) Přesně tak, udělala se na nich šlupka, jen je oloupat a prodat jako nové. Rozhodně by mě naplnil větší důvěrou lepší monitoring celého průběhu akce. Upraveno 25. listopadu 2014 uživatelem Daemonultimate
Ohm-Aztec Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 No, ono asi není moc co monitorovat. Prostě po 6 měsících ve slané vodě se staré dobré 316L nic nestalo.
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Slušný testík, tak nějak mi tam chybí údaj o hloubce ve které byly ponechány.
Daemonultimate Odesláno 25. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Kdo je nepřidělá na rok k trupu funkční ponorky, jako by netestoval
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Kdo je nepřidělá na rok k trupu funkční ponorky, jako by netestoval Je to otázka metrů hloubky a ne doby ponoru - bohužel. A to s tím trupem není špatný nápad - potom by se projevily i dynamické tlaky.
Trojan Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Je to otázka metrů hloubky a ne doby ponoru - bohužel. A to s tím trupem není špatný nápad - potom by se projevily i dynamické tlaky. Dynamické tlaky se dají testovat v přetlakové komoře, schválně jak rychle se dá vypustit z 20atm aby ještě zůstalo držet sklíčko :-)Nevím jestli mají i ochranu proti podtlaku.
Daemonultimate Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Pánové vy ale řešíte tlakovky, zatím co oni primárně řešili jen používanou 316 a její odolnost vůči agresi mořské vody. Řekněme... do větších akcí bych se nepouštěl Zřejmě by považovali za úspěch i hodinky plný vody, hlavně že ne rezavý Ne, znevažovat výsledek nechci v žádném případě, jenom mi nepřijde vůbec překvapivým. I když...
Trojan Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Já chtěl trochu neobratně poukázat na to, že dynamické tlaky by měly (vzhledem k rychlostem změny hloubky ponorky) minimální vliv.
Daemonultimate Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Ale obratně, určitě Ti všichni rozuměli, ale ten příběh rok na trupu ponorky, ten by měl ty správný grády proti tomu je suchá laborka sice technicky výpovědnější ale zas nemá takový...tak jo, koule
Trojan Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Ale obratně, určitě Ti všichni rozuměli, ale ten příběh rok na trupu ponorky, ten by měl ty správný grády proti tomu je suchá laborka sice technicky výpovědnější ale zas nemá takový...tak jo, koule V tom případě bych hodinky přivařil na lopatku šroubu a sledoval jak se krásně rozpustí :-) budoucnost je v karbonu:)))Zatím to vypadá že spíš v pr... :-)
mazzi Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 budoucnost je v karbonu:))) Budoucnost patří aluminiu!? Jára Cimrman
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se