Montgomery Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Díky za obchod, bezproblémové jednání, jsem nadmíru spokojen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan83bz Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Děkuji za nákup a rychlou platbu. Vysoce doporučeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února (upraveno) Upraveno 19. února uživatelem Bembeg Jsem pošahanej a píšu si hodnocení sám sobě. 🤦♂️🤷♂️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janseda Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Vřele doporučuji, bezproblémová domluva a seriózní jednání. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Děkuji Pavlovi za rychlý a akční obchod. Bylo příjemné se i osobně při předání hodinek poznat a popovídat si o naší diagnóze. Mohu jen doporučit, protože co se řeklo, to se stalo. Jsem rád, že moje hodinky skončili u takového chronomistra (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Obchod proběhl na výtečnou, ač nehodinkový.Snad někdy i ten.Děkuji a kolegu určitě doporučuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se