Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj ještě by mě zajímal názor na pěkné oblekovky co mám také v hledáčku (oblekovky ještě žádné nemám až na vintage-prim) od značky co tu asi není úplně rozšířena JUNGHANS MILANO SOLAR

Info o hodinkách:

Průměr-37mm

Vodotěsnost-50M

Sklo-safír

Pohon-solární

Cena-8280kč

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Rádiový seřizování nemaj, pokud se nemýlím. Jinak pěknej kousek, dobrá velikost, tvar pouzdra, hezká korunka.

Přesně tak, Junghans bohužel v podobně krásném, decentním hávu nic solárního s rádiem nemá :(

(nebo cca před rokem neměl, když jsem se pídil po dárku)

Odesláno

Rádiový seřizování nemaj, pokud se nemýlím. Jinak pěknej kousek, dobrá velikost, tvar pouzdra, hezká korunka.

Ano rádiem řízené nejsou ale solární dobíjení mají a rezerva nabití 4 měsíce :)

Odesláno

Tak to jsem nevedel, ze nemaji radio. To by mi davalo vetsi smysl nez solar... Skoda

Mě ne to solárko je dobrý po těch všech automatech to bude příjemná změna :)

Odesláno

Nezatracuju solar. Jen bych, u hodinek, ktere budu nosit spis jen obcas, uvital radeji to radio... Ale treba maji vecny kalendar, cimz by se "problem" vyresil. Jinymi slovy, radeji menit co tri roky baterku, nez kazdy druhy mesic datum ;)

Návštěvník eloga
Odesláno

to je velmi decentní, dobrá volba, mě by se to líbilo bez datumovky na šestce, ještě tak na trojce. Datumovka tam kazí design.

Cena je docele solidní, takže vlastně proč ne.  :notworthy:

**

Odesláno

Arkham: Jedná se jen o optický klam, věř mi, že vše lícuje.

gougy: Nejlevnější kombinace solárního napájení a rádiového řízení u Junghansu je Junghans Milano Mega Solar http://www.hodinky-junghans.cz/moderni-hodinky-junghans/4220003-junghans-0564222-milano-mega-solar-4000897388959.html Otázka je zda by to ještě splňovalo tvůj požadavek na decentní háv (mimochodem na živo vypadají decentněji než na fotkách).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...