bigwolf Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Ja bych rek, ze si mas uzivat. Dyt porad jdou uz 25 let. To se nejspis u soucasne prodkce jen tak nezadari... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 (upraveno) Jo to fakt jenom střílíš.Ty jsi ty všechny GPS strojky viděl? Viděl jsi někde kameny a kolik? Tak povídej a informuj nás, kterej teda bude žít nejdýl podle tebe? Rád se poučím. Co vím, Seiko má kovová kola a 10 kamenů. Upraveno 17. září 2016 uživatelem ramon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Mám Citizeny solar z roku 1991 bez výměny čehokoliv kromě plastového pásku. Accu původní, přesnost +3 sec/měsíc. Co mám dělat?Já mám taky podobně starý Citizeny, taky jdou, a dělají přes půl minuty denně, a taky nevím co mám dělat. Prý vyhodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Ja bych rek, ze si mas uzivat. Dyt porad jdou uz 25 let. To se nejspis u soucasne prodkce jen tak nezadari...to byla ironie, jinak díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Já mám taky podobně starý Citizeny, taky jdou, a dělají přes půl minuty denně, a taky nevím co mám dělat. Prý vyhodit.no, půl minuty denně, to už se fakt nedá dělat nic, Sběrný dvůr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Ano vyhoď je. Nevím proč už jsi to neudělal.Jakmile budu mít ty GPS strojky otevřené rád tě budu informovat, jinak bych vařil z vody jako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 to byla ironie, jinak díkyHeh, ja to nepochopil, ale mohlo mi to dojit. Kazdopadne je co zavidet, dnesni doba je hodne zamerena na konzum, takze cokoliv prezije 2 letou zaruku, tak je takovy maly zazrak a duvod k oslave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Heh, ja to nepochopil, ale mohlo mi to dojit. Kazdopadne je co zavidet, dnesni doba je hodne zamerena na konzum, takze cokoliv prezije 2 letou zaruku, tak je takovy maly zazrak a duvod k oslave. V zásadě souhlasím, ale řekl bych, že zrovna japonské hodinky jsou vyjímka. Všechny, které jsem měl a mám fungují bez problému mnoho let. Jediné, čeho se bojím, je servisovatelnost. Za 20 let se náhradní díly budou shánět těžko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se