A_J Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Zdravím a prosím o radu - hledám nějaké jednoduché potápky na gumě bez zbytečného zdobení nebo dalších nešvarů dámských hodinek. Cena do třiceti tisíc. Ideálně hodinky co něco vydrží, aby se o ně člověk nemusel příliš bát. Bez komplikací, jednoduchou tříručku, datumovka pokud možno jen s číslem (bez dne). Zatím jediné, co mě zaujalo, byly tyhle orisky, ale vaham kvuli nemožnosti výměny řemenu: Díky za tipy!
Daemonultimate Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Ber ty Orisky, když už maj alespoň keramickou lunetu a v týhle třídě jsou dobrý, ale...ty bílý na tahu Tě neberou? Míra ženskosti a elegance je neporovnatelná, ale jestli chceš tůlovky na gumě, pak chápu.
Daemonultimate Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) Jenom dodám, kdyby Tě chytlo něco podobného, leč podstatně levnějšího: Hamilton Seaview, jsou i v černé. Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem Daemonultimate
A_J Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Díky za tipy. Longe mi přijdou trochu přeplácané, ale kdoví, jak by působily naživo. Ty Hamiltony nevypadají zle, jen z nich (alespoň na fotce) nemám ten pocit hodinek na tahání - asi i proto se mi zrovna tyhle naopak relativně líbí v bílé. Mrknu se, kde by se daly vyzkoušet. Jinak černé proto, že chci fakt něco na sport, cestování atp., a mám za to, že i s nějakou "patinou" v té černé nebudou vypadat vůbec špatně, zatímco odrbaná bílá ve mě tenhle pocit zrovna nebudí .
cigi Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Taky bych bral ty ORIS. Speciální upevnění řemínků je v případě této značky, troufnu si tvrdit, spíš nepohodlí, než problém. Pro dámy je datumka na 6 přijatelná. Zkus, jestli se do limitu nevejdeš v menší verzi "skutečných" potápek, jako DOXA Sub.
Viktor Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 (upraveno) Co holčičí Tag Heuer Aquaracer, nový z Německa kolem tisíce EUR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. WAF1310.BA0817 Upraveno 5. prosince 2014 uživatelem Viktor
A_J Odesláno 6. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Budu asi za heretika, ale ty dámské Doxy se mi nelíbí ani trochu, a 42mm je na mě prostě moc. Ty aquaracery mi taky moc neříkají, i když se mi celkem líbí tvar lunety . Každopádně díky za doporučení. Mimochodem, proč je u dámských hodinek přijatelná datumovka na šestce a u pánských ne?
A_J Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Tak jsem měla včera na ruce ty stříbrné orisky a jsem zase lehce nalomená... Kdyby měly stříbrné (a ne bílé, ta fotka trochu mate) indexy a broušenou a ne lesklou lunetu, tak jdu do nich. Bohužel skladem černou variantu bez kamenů nikde v Praze nemají.
A_J Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Tak je mám konečně doma, prosím o zamčení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
A_J Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Diky, zatim je nemuzu sundat z ruky
KarlosPF Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Nemůžeš prosím udělat více fotek na ruce? zvažuju jejich nákup ženě. Kde jsi je prosím sehnala? a jak rychle?
A_J Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Určitě nafotím, snad se k tomu dostanu příští týden. Kupovala jsem je u Altmana, ale čekací doba nebyla zrovna krátká, něco přes měsíc.
ratafakpo Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 pekne Orisky :-) No aj Tagy maju nieco do seba
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se