Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Všechny srdečně zdravím,

těch témat je tu spousta, ale nějak nemám čas je všechny pročítat. Takže tedy, moc prosím o radu-chtěla bych koupit manželovi k Vánocům hodinky. Původně jsem se snažila sehnat nový pásek na jeho staré Festiny, ale prostě nikde nemají, u výrobce jen blbou barvu.

A teď moje požadavky-vím, že  muž  nechce kovový pásek. Rozpočet tak do 4tis. Je mu 30 a pracuje v kanceláři, je kouč, personalista...takže jedná s řediteli firem atp. Nosí košile nebo sako s košilí. Takže nic sportovního. Je poměrně konzervativní, i v oblékání. 

Poradíte nějakou jinou značku kromě výše zmíněné Festiny? Koukala jsem na Orient, ale ty jsem s koženým páskem neviděla. Muž hodinkám moc nerozumí, jasně že bych nejradši mechaniky a třeba Prim, ale to s mým rozpočtem těžko.

Budu ráda za rady a odkazy...prohlížení naživo taky moc nedám, jsem doma s dvouletým synem :-).

Lucie

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

mechanické,quartz ? chtělo by to trochu víc k těm požadavkům. Velikost,barva,hranaté?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

mechanické,quartz ? chtělo by to trochu víc k těm požadavkům. Velikost,barva,hranaté?

Mechanické nebo quartz, to asi nehraje tolik roli...i když mechaniky bych raději...Velikostně asi žádný orloj, spíš nějaký střed. Ty Festiny měl takové hranaté, ale spíš bych se klonila te´d ke klasickému tvaru. Nic zlatého-snubáky máme z bílého zlata a muž ho nosí, tak aby se to netlouklo.

Koukala jsem na Prim, celkem hezké za 3tis., ale pak jsem se dočetla že to vyrábějí v Asii, tak to ne... A to jsem měla za to, jaká je to " nadčasová česká klasika"O Festině také nic moc dobrého, sice hezký design ale to je tak vše...

Z obrázku se mi líbí ty první Orient...

Odesláno (upraveno)

Obávám se, že na chronoshopu toho do 4 tisíc už moc nebude.

Kamarád, který hodinkám nerozumí, ale chtěl prostě pěkné, kvalitní hodinky za rozumnou cenu, si koupil nedávno tyto:

http://www.creationwatches.com/products/seiko-kinetic-68/seiko-kinetic-ska573p2-4447.html 

a je moc spokojený.

E-shop je vyzkoušený, najdeš tady spoustu pochvalných recenzí.

Edit: nějak mi ten příspěvek nejde editovat a blbne odkaz, typ hodinek je Seiko SKA573P2

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Ahojte mám rovnaký problém, ktorá značka je naj? Festina, Casio alebo som natrafila aj na Pulsar. Ďakujem len s týchto poprosím našla som tam modely aké sa mi páčia. Ďakujem

Odesláno

cau, jestli v teto cenove kategorii tak seiko, casio, orient jsou fajn.

Ahojte mám rovnaký problém, ktorá značka je naj? Festina, Casio alebo som natrafila aj na Pulsar. Ďakujem len s týchto poprosím našla som tam modely aké sa mi páčia. Ďakujem

Odesláno (upraveno)

Původně jsem se snažila sehnat nový pásek na jeho staré Festiny, ale prostě nikde nemají, u výrobce jen blbou barvu.

Lucie

tak tady by se dal kuipit řemínek i s chytrou barvou: http://www.strapshop.cz

a tady bych to teda viděl na hodinky..rozpočet přešvihnut jen nepatrně..ale k obleku s tím ostudu neudělá:

Autran & Viala Plano Bauhaus Black Upraveno uživatelem parnass
Odesláno

Přečti si ten dotaz znova ;)

Ptá se, která značka z tria: Festina, Casio, Pulsar, je nejlepší.

Za mě z těch tří asi Casio, ale lidmi, kteří zůstali ušetřeni tomuto fóru, bude asi největší borec s Festinama :D

Odesláno

Naj znacka z pohladu ludi co rozumeju hodinkam ? Alebo z pohladu ludi co sleduju bilbordy a reklamy? Alebo z pohladu ludi ktori ktory veria peknym farebnym inzeratom v ekonomickych a manazerskych casopisoch ? Pre kazdeho to naj moze byt v tychto pripadoch ine :)
Odesláno

Tak ja Pulsar a Festina nepovazuju za znacku ktera stoji za zminku, tak jsem vybral Casio a jeste dohodil dve zajimave v podobne cenove kategorii :D

Přečti si ten dotaz znova ;)

Ptá se, která značka z tria: Festina, Casio, Pulsar, je nejlepší.

Za mě z těch tří asi Casio, ale lidmi, kteří zůstali ušetřeni tomuto fóru, bude asi největší borec s Festinama :D

Odesláno

Casia neprojdou a hlavně maj snad všechny ten kovový pásek...Orienty ty co tu byly na tom obrázku te´d nikde nemají, co jsem prolezla net...

tak tady by se dal kuipit řemínek i s chytrou barvou: http://www.strapshop.cz

a tady bych to teda viděl na hodinky..rozpočet přešvihnut jen nepatrně..ale k obleku s tím ostudu neudělá:

Autran & Viala Plano Bauhaus Black

Díky kouknu, ale jinak na ty Festiny právě jinej pásek než jejich origo prej nejde...

Odesláno

Jinak ještě-prostě nechci investovat do rádoby značkových hodinek, což Festiny sice jsou hezký, i ty starý, ale prostě si myslím, že v jeho věku a vzhledem k práci a k prostředí, ve kterém se pohybuje, by to chtělo už něco lepšího...

Co mi řeknete na tyhle:

http://www.hodinky-damske-panske.cz/sur007p2/a-30321/

Jinak třeba co je lepší- Orient nebo Seiko? A co Junkers? Hodí se pro manažera?

Odesláno

Hodinky pozerám tak do 80 max 100 eur, pretože peniažky idú na stavbu domu, Casio už má a zatiaľ idú v pohode ale kamarátka tvrdí, že Festiny sú lepšie. Ja ako úplne neznalec si dám poradiť. Ktoré sú teda kvalitnejšie? Casio či Festina? Pozertám takýto stýl: Ak poznáte dobré značky v tejto cenovej kategórii na tento štýl budem vďačná.

https://www.timestore.sk/Znacka/Festina/Festina-Multifunction-19961

https://www.timestore.sk/Znacka/Casio/Casio-Collection-7612

Ďakujem

Odesláno (upraveno)

Hodinky pozerám tak do 80 max 100 eur, pretože peniažky idú na stavbu domu, Casio už má a zatiaľ idú v pohode ale kamarátka tvrdí, že Festiny sú lepšie. Ja ako úplne neznalec si dám poradiť. Ktoré sú teda kvalitnejšie? Casio či Festina? Pozertám takýto stýl: Ak poznáte dobré značky v tejto cenovej kategórii na tento štýl budem vďačná.

festina se dělají vesměs myslím ve španělsku, casia v číně... většina lidí (myslím) ti tu poradí casia..já bych si asi spíš koupil festiny...ale jenom proto, že jsem cyklista... (rozdíl v poměru kvalita/cena tam asi žádnej velkej nebude)

Upraveno uživatelem parnass

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...